Actuele acties BMW

TIJDELIJK 1,99% RENTE.
THE NEW NOW
BMW eDRIVE EDITIONS.
BMW 1 SERIE NU VANAF €399, P/M
BMW i-Ready
De BMW X1 - VDL NEDCAR EDITION

TIJDELIJK 1,99% RENTE.

Nu t/m 31 mei slechts 1,99% rente op onze BMW Premium Selection financiering in combinatie met een BMW Top Cover verzekering.

Bekijk nu ons aanbod en plan een video gesprek, proefrit aan huis of bezichtiging met één van onze verkoopadviseurs. 

 

RENOVA ALWAYS OPEN

Renova is klaar voor the new now! Binnenkort gaan de BMW fabrieken hun werkzaamheden hervatten en zal de productie van nieuwe BMW's weer snel op niveau zijn. Dat is goed nieuws voor ons, maar zeker ook voor u! Dit betekent dat o.a. de BMW 1 Serie modellen in juni geproduceerd worden, nog vóór de op handen zijnde prijsverhoging in juli. Het perfecte moment om onze showroom te bezoeken voor een vrijblijvende offerte of proefrit!

eDrive Editions

BMW eDRIVE EDITIONS.

Houdt u van luxe, comfort en gemak? Dan biedt het High Executive pakket uitkomst. De vele opties bezorgen u nog meer rijplezier. Tijdelijk hebben wij speciale eDrive Editions voor de BMW 225xe, BMW 330e sedan en Touring, BMW 530e en BMW X2 xDrive25e. Hierbij is uw nieuwe BMW standaard uitgerust met het High Executive pakket, zonder hier extra voor te betalen. Zo krijgt u véél meer, voor 'minder'. 

BMW 1 SERIE NU VANAF €399, P/M

De nieuwe BMW 1 Serie is vanaf nu tijdelijk te private leasen vanaf €399,- per maand op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Bereken nu uw voordeel en ontdek zijn sportieve design, dynamische rijeigenschappen en perfecte 50:50 gewichtsverdeling. Wacht niet langer en geniet van buitengewoon veel rijplezier! U heeft verder geen extra kosten, het enige wat u naast het maandbedrag moet betalen is uw brandstof. 

BMW i-Ready

U wilt in de toekomst elektrisch gaan rijden maar weet nog niet wanneer je er aan toe bent. Renova BMW biedt u een passende oplossing met een toevoeging op alle lease producten. U kiest nú een nieuwe BMW (welk model dan ook), stelt deze naar eigen wens samen en sluit een nieuw leasecontract af voor 48 maanden tegen de gebruikelijke, aantrekkelijke leasetarieven. Vervolgens kunt u voor slechts €10 per maand extra de BMW i-Ready optie toevoegen.

De BMW X1 - VDL NEDCAR EDITION

De huidige BMW X1 overtuigde meteen vanaf zijn introductie met zijn kenmerkende vormgeving. Dankzij een stevige opfrisbeurt oogt de Sports Activity Vehicle nu nog fraaier. De vernieuwde BMW X1 is direct te herkennen aan de nieuw vormgegeven voor- en achterzijde. Tijdelijk extra voordelig geprijsd als VDL Nedcar Edition voor € 51.661,-. Uw voordeel bedraagt hiermee € 4.139,-.

BMW Z4 Roadster

OCCASION VAN DE WEEK

BMW Z4 Roadster

▪️ Bouwjaar 2019

▪️ Kilometerstand 6.953 km

De nieuwe BMW M340d xDrive

19 februari 2020

De komst van de nieuwe BMW M340d xDrive Sedan en BMW M340d xDrive Touring in april 2020 brengt dat onnavolgbare M-gevoel voor het eerst naar een diesel-aangedreven BMW 3-serie. De krachtige motor in de nieuwe BMW M-modellen werkt samen met een Steptronic Sport-transmissie met acht versnellingen, op maat gemaakte chassistechnologie en intelligente vierwielaandrijving. M Sport-ophanging - inclusief variabele sportbesturing - en M Sport-remmen zijn standaard op beide modellen, net als het M Sport-differentieel. M-specifieke exterieurkenmerken met geoptimaliseerde aerodynamische eigenschappen m

Renova Group start het nieuwe jaar voortvarend

28 januari 2020

Renova Group start het nieuwe jaar voortvarend met de overname van BMW en MINI Dealer Zwartepoorte in Roosendaal en Goes. Ook het schadeherstelbedrijf van Zwartepoorte is onderdeel van de transactie. Renova startte op 1 mei 1961 als BMW-dealer in Tilburg. Inmiddels is Renova Group gevestigd in Tilburg, Breda, Waalwijk, Bladel en Etten-Leur. Met de vestigingen in Roosendaal en Goes breidt Renova Group haar klantenkring verder uit in Brabant en Zeeland.

Vestigingen