BMW 4 serie GRAN Coupé

Leverbaar vanaf € 55.587,-

Sprekend design, sportieve wegligging, veel ruimte en praktisch gebruiksgemak: de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé overtuigt op elk gebied. Met zijn hoge rijcomfort en royale interieurruimte met vijf volwaardige zitplaatsen en een grote bagageruimte is de elegante 5-deurs BMW 4 Serie Gran Coupé de perfecte reisgenoot voor elke gelegenheid. 

De BMW 4 Serie Gran Coupé is vanaf 13 november 2021 te bewonderen in onze showrooms. 

FRAAI DESIGN.

De BMW 4 Serie Gran Coupé onderscheidt zich met zijn elegante coupéachtige lijnenspel en vooruitstrevende designtaal. De brede nierengrille met de zeshoekige gaasstructuur geeft de voorzijde een krachtige uitstraling. Samen met de lage, brede koplampen en de grote luchtinlaten aan weerszijden in de voorbumper kenmerkt die het markante aanzien van de BMW 4 Serie Gran Coupé.

Private Lease

Vanaf € 709,-* per maand

Een BMW Private Lease contract heeft een hoop voordelen. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag. Op deze manier komt u minder snel voor onverwachte kosten te staan. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers. Bij een Private Lease contract zit vrijwel alles inbegrepen, op het tanken en de eventuele bekeuringen na. 

Wat is er inbegrepen bij Private Lease:

  • Onderhoud & reparatie
  • Allriskverzekering met een eigen risico van € 135,-
  • Wegenbelasting (motorrijtuigbelasting)
  • Afschrijvingskosten
  • Bandenvervanging (bij slijtage)
  • Afleveringskosten en leges
  • Pechhulp (NL & buitenland)

* Op basis van 48 maanden & 10.000 km.

Overtuigend dynamisch op de weg

Sport Steering

De optionele Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Afhankelijk van de situatie en de snelheid reageert de BMW 4 Serie Gran Coupé met variabele stuuroverbrengingen op de mate waarin de bestuurder het stuur verdraait. 

M Sportdifferentieel

Het optionele M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijstrook en het uitaccelereren van de bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. 

De Motoren

De BMW 4 Serie Gran Coupé is voorzien van uiterst efficiënte BMW TwinPower Turbo 4-cilinder-in-line benzinemotoren van de nieuwste generatie. De BMW M440i xDrive Gran Coupé onderscheidt zich met zijn 275 kW (374 pk) sterke BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotoren en intelligente vierwielaandrijving.