BMW 4 serie GRAN Coupé

Leverbaar vanaf € 55.587,-

Sprekend design, sportieve wegligging, veel ruimte en praktisch gebruiksgemak: de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé overtuigt op elk gebied. Met zijn hoge rijcomfort en royale interieurruimte met vijf volwaardige zitplaatsen en een grote bagageruimte is de elegante 5-deurs BMW 4 Serie Gran Coupé de perfecte reisgenoot voor elke gelegenheid. 

De BMW 4 Serie Gran Coupé is vanaf 13 november 2021 te bewonderen in onze showrooms. 

FRAAI DESIGN.

De BMW 4 Serie Gran Coupé onderscheidt zich met zijn elegante coupéachtige lijnenspel en vooruitstrevende designtaal. De brede nierengrille met de zeshoekige gaasstructuur geeft de voorzijde een krachtige uitstraling. Samen met de lage, brede koplampen en de grote luchtinlaten aan weerszijden in de voorbumper kenmerkt die het markante aanzien van de BMW 4 Serie Gran Coupé.

Private Lease uw 4 Serie Gran Coupé

Vanaf 709,- per maand*

Met BMW Private Lease heeft u voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

*Op basis van 48 maanden & 10.000 kilometer. 

Overtuigend dynamisch op de weg

Sport Steering

De optionele Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Afhankelijk van de situatie en de snelheid reageert de BMW 4 Serie Gran Coupé met variabele stuuroverbrengingen op de mate waarin de bestuurder het stuur verdraait. 

M Sportdifferentieel

Het optionele M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijstrook en het uitaccelereren van de bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. 

De Motoren

De BMW 4 Serie Gran Coupé is voorzien van uiterst efficiënte BMW TwinPower Turbo 4-cilinder-in-line benzinemotoren van de nieuwste generatie. De BMW M440i xDrive Gran Coupé onderscheidt zich met zijn 275 kW (374 pk) sterke BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotoren en intelligente vierwielaandrijving.