BMW 5 Serie Touring

Leverbaar vanaf € 66.755,-

Een meester in zijn klasse: De BMW 5 Serie Touring brengt de buitengewone functionaliteit en het comfort op lange ritten van een BMW Touring samen met het iconische uiterlijk en de dynamiek van de BMW 5 Serie. Het exterieur ziet er zelfverzekerder en moderner uit dan ooit, dankzij de bijzonder grote wielbasis, heldere oppervlakken en bijzondere designhighlights. Een elegant en uiterst veelzijdig interieur biedt vooral dankzij de flexibele bagageruimte royale opbergmogelijkheden. In combinatie met indrukwekkende rijdynamiek en innovatieve technologieën zet de BMW 5 Serie Touring nieuwe maatstaven op gebied van comfort en flexibiliteit.

Lease uw BMW 5 Serie Touring

Een BMW Private Lease contract heeft een hoop voordelen. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag. Op deze manier komt u minder snel voor onverwachte kosten te staan. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers. Bij een Private Lease contract zit vrijwel alles inbegrepen, op het tanken en de eventuele bekeuringen na. 

Wat is er inbegrepen bij Private Lease:

 • Onderhoud & reparatie
 • Allriskverzekering met een eigen risico van € 135,-
 • Wegenbelasting (motorrijtuigbelasting)
 • Afschrijvingskosten
 • Bandenvervanging (bij slijtage)
 • Afleveringskosten en leges
 • Pechhulp (NL & buitenland)

* Op basis van 48 maanden & 10.000 km

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit vaste maandbedrag zitten vrijwel alle kosten inbegrepen. Hier bij kunt u denken aan verzekering, onderhoud, rente, afschrijving, banden, reparatie, houderschapbelasting en vervangend vervoer. Het enige dat u zelf nog moet doen is tanken!

 • Geen grote eenmalige investering
 • Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Onderhoud bij uw eigen BMW dealer
 • Verzekerd van de beste service en mobiliteit
 • De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
 • Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

*Op basis van 48 maanden & 20.000 km.

BMW eDrive zones

Voor uw Plug-in Hybride

De BMW eDrive zone is een digitale service die beschikbaar is op verschillende BMW Plug-in Hybride modellen. Als uw BMW zich bevindt in een eDrive zone, schakelt de BMW automatisch over naar de elektrische modus. De BMW herkent de zones automatisch. Mocht uw BMW niet zijn opgeladen dan blijft de BMW doorrijden op de verbrandingsmotor.

DE TECHNOLOGIEËN

Driving Assistant Professional

De uitrusting Driving Assistant professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de functionaliteiten van de uitrusting Safety Pack omvat de Driving Assistant Professional onder meer ook de Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang en Side Collision Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen. 

BMW Laserlight

BMW Laserlight schijnt in de laser grootlichtmodus met tot wel 650 meter dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door het betere zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift BMW Laser in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.

BMW Live Cockpit Professional

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch.