BMW 7 Serie Sedan

De nieuwe BMW 7-Serie baant volledig nieuwe wegen naar puur rijplezier, ongeëvenaard comfort voor lange reizen en een digitale belevingswereld van topklasse. De voorzijde van de nieuwe BMW 7-Serie wordt gedomineerd door kenmerkende designelementen. Toch onderscheidt het topmodel zich duidelijk van zijn merkgenoten. Met unieke uitrusting, zoals het BMW Theatre Screen, het BMW iDrive bedieningsconcept met BMW Curverd Display en de Manoeuvre Assistant voor automatisch parkeren en manoeuvreren, belichaamt de nieuwe BMW 7-Serie de innovatie krijgt van BMW.

Lease uw BMW 7 serie Sedan

Een BMW Private Lease contract heeft een hoop voordelen. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag. Op deze manier komt u minder snel voor onverwachte kosten te staan. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers. Bij een Private Lease contract zit vrijwel alles inbegrepen, op het tanken en de eventuele bekeuringen na. 

Wat is er inbegrepen bij Private Lease:

 • Onderhoud & reparatie
 • Allriskverzekering met een eigen risico van € 135,-
 • Wegenbelasting (motorrijtuigbelasting)
 • Afschrijvingskosten
 • Bandenvervanging (bij slijtage)
 • Afleveringskosten en leges
 • Pechhulp (NL & buitenland)

* Op basis van 48 maanden & 10.000 km

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit vaste maandbedrag zitten vrijwel alle kosten inbegrepen. Hier bij kunt u denken aan verzekering, onderhoud, rente, afschrijving, banden, reparatie, houderschapbelasting en vervangend vervoer. Het enige dat u zelf nog moet doen is tanken!

 • Geen grote eenmalige investering
 • Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Onderhoud bij uw eigen BMW dealer
 • Verzekerd van de beste service en mobiliteit
 • De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
 • Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

*Op basis van 48 maanden & 20.000 km.

Highlights

Executive Drive Pro

Met het onderstelregelsysteem Executive Drive Pro geniet u van nog meer comfort zonder dat het rijplezier eronder lijdt.

Integral Active Steering

Integral Active Steering zorgt voor meer wendbaarheid bij het parkeren. Bij hogere snelheden zorgt het voor meer stabiliteit. 

Aandrijving

Met hybrideaandrijving, alleen een verbrandingsmotor of puur elektrisch: u vindt in het brede aanbod technologieën en uitrustingsopties beslist precies de BMW 7-Serie Sedan die bij u past. 

motorisering

BMW 750e xDrive

Technische gegevens

Plug-in Hybride

489 paardenkracht

0-100 km/h in 4,9 seconden

Elektrische actieradius tot 89 kilometer

540 l bagageruimte

BMW M760e xDrive

Technische gegevens

Plug-in Hybride

571 paardenkracht

0-100 km/h in 4,3 seconden

Elektrische actieradius tot 84 kilometer

540 l bagageruimte

BMW 740d xDrive

Technische gegevens

6-cilinder-in-lijn dieselmotor

300 paardenkracht

Co2 157 - 182 g/km

 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Highlights

BMW Theatre Screen

Het BMW Theatre Screen is een panoramadisplay van 31,3 inch, dat horizontaal vrijwel de volledige breedte van het interieur bestrijkt. In de Theatre Mode komt onder andere het scherm naar beneden en worden de verlichting en de zonneschermen optimaal ingesteld, zodat de inzittende achterin compleet kunnen opgaan in het entertainment. 

BMW Interaction Bar

Compleet nieuwe in het interieur van de BMW i7 is de BMW Interaction Bar die zich horizontaal uitstrekt over de gehele cockpit. Het multifunctionele bedieningselement met gefacetteerd, transparant design kan bijvoorbeeld worde gebruikt om de ventilatie te bedienen of het dashboardkastje te openen. 

BMW Iconic Glow

De expressieve BMW kristalkoplampen Iconic Glow met lichtelementen gemaakt van exclusief kristalglas maken een bijzonder luxe statement. In combinatie met de verlichte contouren van de BMW nierengrille vormen ze een uniek verlichtingsconcept dat de nieuwe BMW i7 in de nacht extra doet stralen.