BMW 8 serie

Vanaf 24 november 2018 bij ons in de showrooms.

BMW presenteert de nieuwe BMW 8 Serie Coupé. Op 24 november 2018 staat hij bij Renova in de showrooms (Tilburg, Waalwijk & Breda). De coupé combineert indrukwekkende dynamiek, met balans, betrouwbaarheid en comfort voor de lange afstand. De BMW 8 Serie Coupé is een nieuw hoofdstuk in de succesvolle BMW sportautohistorie en hij vormt de start van het modelinitiatief in het hogere luxe segment van het concern.

Motorvarianten

Introductie in november 2018 in twee modelvarianten. Beide motorvarianten zijn voorzien van een verder ontwikkelde 8-traps Steptronic automaat en voldoen aan de emissienorm EU6d-TEMP.

Een nieuwe 390 kW (530 pk) sterke V8-motor (verbruik gecombineerd: 10,0-10,5 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 228-240 g/km)* 

Een zescilinder-in-lijn dieselmotor met 235 kW (320 pk) (verbruik gecombineerd: 5,9-6,2 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 154-164 g/km)*.

Interieur BMW 8 serie

De BMW 8 serie heeft een rustgevend en luxueus interieur. Overzichtelijk gerangschikte bedieningsorganen accentueren de focus op de bestuurder en het belang van een sportieve en dynamische rijbeleving. Het interieur van de 8 serie bevat hoogwaardige materialen waaronder lederen bekleding voor het instrumentenpaneel en de bovenrand van de deurpanelen. Dit wordt tevens standaard geleverd. 

Hoogwaardige opties voor hedendaagse luxe: draadloos opladen voor de smartphone, BMW Display Key, Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System en unieke glasbewerking van de keuzehendel van de Steptronic automaat, iDrive Controller, start- /stopknop en volumeknop.

De nieuw ontworpen sportstoelen bieden een lage zitpositie, Vernasca-lederen bekleding is standaard. Ook de twee zitplaatsen achterin bieden een lage zitpositie, waardoor hoofdsteunen overbodig zijn. Automatische bediening van de achterklep is eveneens standaard.De bagageruimte van de BMW 8 serie biedt een inhoud van 420 liter. In gelijke delen neerklapbare rugleuning achterin biedt de mogelijkheid om de bagageruimte te vergroten.