BMW 8 Serie

De BMW 8 Serie belichaamt de fascinatie voor auto’s in de meest exclusieve en sportieve vorm. Buitengewone dynamiek ontmoet moderne luxe.

BMW 8 Serie Coupé

Kracht, controle en comfort. De BMW 8 Serie Coupé is in staat om met zijn exceptionele wendbaarheid zowel de toerenteller als de adrenalinespiegel fors op te voeren. Door de combinatie van exclusieve opties die rechtstreeks stammen van de racerij biedt deze luxe sportauto een perfect samenspel tussen de hoogst mogelijk kwaliteit en een maximaal prestatieniveau. Een fascinerend gezicht: de BMW 8 Serie Coupé straalt sportiviteit uit met zijn luxueuze verschijning en absolute streven om te presteren. Ieder designelement, zoals de Active Air Stream nierengrille, het M carbondak en de exclusieve glasapplicatie ‘Crafted Clarity’ combineren comfortabele high-tech kenmerken met de dynamische elegantie van deze luxueuze sportauto.

Actuele voorraad BMW 8 Serie

Gebouwd om indruk te maken.

Maakt indruk tot in het kleinste detail: terwijl buitengewone carrosseriekleuren de nieuwe BMW 8 Serie Coupé tot een indrukwekkende verschijning maken, wordt het sportieve interieur verfijnd met hoogwaardige materialen in combinatie met stijlvolle contraststiksels en elegante sierelementen, waardoor het bijzonder luxueus aanvoelt. Dit komt vooral tot uiting in de perforatie en de bijzondere stiksels van de als optie leverbare, multifunctionele stoelen. Zo worden topprestaties en hoogwaardige kwaliteit verenigd en ontstaat er in het interieur een uitgesproken sportief-elegante ambiance.

BMW 8 Serie Gran Coupé

Zaterdag 2 november 2019 in onze showrooms

Waar dynamiek luxe ontmoet, ontstaat iets unieks: de BMW 8 Serie Gran Coupé is een adembenemende sportauto met vier portieren en een riant interieur. Het design is esthetiek in zijn meest pure, meeslepende vorm. Het introduceert een geheel nieuwe vormtaal voor luxe sportauto’s en straalt tomeloze kracht en een indrukwekkende wendbaarheid uit. De BMW 8 Serie Gran Coupé maakt deze compromisloze sportiviteit op elke meter asfalt waar. Zodra de temperamentvolle motor de toerenteller de hoogte in jaagt, stijgt ook de hartslag van de inzittenden. Op alle vier de zitplaatsen – in een onweerstaanbaar exclusieve en tegelijkertijd fascinerend sportieve ambiance.

Interieur BMW 8 Serie Gran Coupé

Het interieurdesign van de BMW 8 Serie Gran Coupé straalt met elk detail, hoe klein ook, individuele luxe uit en tegelijkertijd komen de sportieve ambities duidelijk tot uitdrukking. De hoogwaardige lederen bekleding is zeer exclusief, alle materialen zijn van superieure kwaliteit en voorzien van een perfecte afwerking van het oppervlak. In combinatie met het meesterlijke handwerk biedt het moderne, eersteklas interieur van de BMW 8 Serie Gran Coupé maximaal comfort en een overweldigende ruimtelijkheid.

- BMW 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 235 kW (340 pk) en een koppel van 500 Nm

- Acceleratie 0–100 km/h: 5,2 s

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 7,4–7,5 l/100 km

- CO2-emissie gemiddeld: 168–170 g/km

- BMW 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 235 kW (340 pk) en een koppel van 500 Nm

- Acceleratie 0–100 km/h: 4,9 s

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 7,7–7,8 l/100 km

- CO2-emissie gemiddeld: 168–170 g/km

- BMW 6-cilinder-in-lijn dieselmotor met een vermogen van 235 kW (320 pk) en een koppel van 680 Nm

- Acceleratie 0–100 km/h: 4,9 s

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 6,2–6,1/100 km

- CO2-emissie gemiddeld: 164–160 g/km

- BMW M Performance Twin Power Turbo V8-benzinemotor met een vermogen van 390 kW (530 pk) en een koppel van 750 Nm

- Acceleratie 0–100 km/h: 3,7 s

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 9,8–9,7/100 km

- CO2-emissie gemiddeld: 224–221 g/km

Prijslijst & Brochure BMW 8 Serie