BMW 8 Serie

De BMW 8 Serie belichaamt de fascinatie voor auto’s in de meest exclusieve en sportieve vorm. Buitengewone dynamiek ontmoet moderne luxe.

BMW 8 Serie Coupé

Leverbaar vanaf € 120.795,-

De nieuwe BMW 8 Serie Coupé combineert het karakter van een sportauto met de exclusieve elegantie van de BMW luxeklasse. Ontdek: iconisch design met uitstekende esthethiek, sportieve rijdynamiek en zeer nauwkeurige handling en luxueuze en buitengewoon comfortabele uitrustingen. 

Lease uw BMW 8 serie (gran) Coupé

Een BMW Private Lease contract heeft een hoop voordelen. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag. Op deze manier komt u minder snel voor onverwachte kosten te staan. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers. Bij een Private Lease contract zit vrijwel alles inbegrepen, op het tanken en de eventuele bekeuringen na. 

Wat is er inbegrepen bij Private Lease:

 • Onderhoud & reparatie
 • Allriskverzekering met een eigen risico van € 135,-
 • Wegenbelasting (motorrijtuigbelasting)
 • Afschrijvingskosten
 • Bandenvervanging (bij slijtage)
 • Afleveringskosten en leges
 • Pechhulp (NL & buitenland)

* Op basis van 48 maanden & 10.000 km

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit vaste maandbedrag zitten vrijwel alle kosten inbegrepen. Hier bij kunt u denken aan verzekering, onderhoud, rente, afschrijving, banden, reparatie, houderschapbelasting en vervangend vervoer. Het enige dat u zelf nog moet doen is tanken!

 • Geen grote eenmalige investering
 • Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Onderhoud bij uw eigen BMW dealer
 • Verzekerd van de beste service en mobiliteit
 • De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
 • Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

*Op basis van 48 maanden & 20.000 km.

TwinPower Turbo motoren

De nieuwe BMW 8 Serie Coupé is naar keuze leverbaar met efficiënte BMW TwinPower Turbo 6-cilinder benzine- of dieselmotoren en als M850i xdrive met een BMW M TwinPower Turbo v8 benzinemotor met een krachtige 390 kW (530 pk).

Adaptief M onderstel

Het adaptieve M Sportonderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de rijomstandigheden en zo de rijdynamiek of juist het afrolcomfort te laten toenemen.

Integral Active Steering

De Integral Active Steering biedt extra wendbaarheid en dynamiek bij lagere snelheden en meer rijstabiliteit bij hogere snelheden.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW 8 Serie Gran Coupé

Leverbaar vanaf € 119.405,-

De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé biedt luxueuze sportiviteit met tegelijkertijd een groots gevoel van ruimte: progressieve esthetiek en iconische design met vier portieren, sportieve rijdynamiek en zeer nauwkeurige handling en zeer exclusieve ambiance met groots ruimteaanbod.

THE 8 X JEFF KOONS

PRECISIE, VERFIJNING EN VAKMANSCHAP

Het design en de dynamische prestaties van de nieuwe BMW 8 Serie zijn voor de Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons de inspiratiebron voor de limited edition die hij voor de BMW 850i xDrive Gran Coupé heeft ontworpen. Er zijn slechts 99 exemplaren wereldwijd. De THE 8 X JEFF KOONS is de belichaming van precisie, verfijning en vakmanschap. Een meerlaagse lak in elf kleuren geeft de carrosserie een zeer expressieve uitstraling. Het indrukwekkende interieur is voorzien van het meest verfijnde leder en andere hoogwaardige materialen. Ook de rijke rode en blauwe tinten van BMW M gmbH en een gegraveerde handtekening van de artiest zijn in het interieur te vinden. De exploderende kleuren op de achterzijde zijn een verwijzing naar de BMW M3 GT2 Art Car die Jeff Koons in 2010 voor BMW heeft gecreëerd. Het aanbrengen van de laklagen heeft ongeveer 200 uur in beslag genomen. 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.