BMW 8 Serie Cabrio

leverbaar vanaf € 132.715,-

De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio is pure luxe en geeft iedere kilometer het gevoel van exclusieve vrijdag. Ontdek het iconische design met uitstekende esthethiek, een sportieve rijdynamiek en zeer nauwkeurige handling en een luxueuze en buitengewoon comfortabele uitrusting.

Lease de bmw 8 serie cabrio

Een BMW Private Lease contract heeft een hoop voordelen. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag. Op deze manier komt u minder snel voor onverwachte kosten te staan. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers. Bij een Private Lease contract zit vrijwel alles inbegrepen, op het tanken en de eventuele bekeuringen na. 

Wat is er inbegrepen bij Private Lease:

 • Onderhoud & reparatie
 • Allriskverzekering met een eigen risico van € 135,-
 • Wegenbelasting (motorrijtuigbelasting)
 • Afschrijvingskosten
 • Bandenvervanging (bij slijtage)
 • Afleveringskosten en leges
 • Pechhulp (NL & buitenland)

* Op basis van 48 maanden & 10.000 km

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit vaste maandbedrag zitten vrijwel alle kosten inbegrepen. Hier bij kunt u denken aan verzekering, onderhoud, rente, afschrijving, banden, reparatie, houderschapbelasting en vervangend vervoer. Het enige dat u zelf nog moet doen is tanken!

 • Geen grote eenmalige investering
 • Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Onderhoud bij uw eigen BMW dealer
 • Verzekerd van de beste service en mobiliteit
 • De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
 • Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

*Op basis van 48 maanden & 20.000 km.

Interieur BMW 8 Serie Cabrio

Het elegante interieur van De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio biedt dankzij hoogwaardige uitrustingen en exclusieve functies individuele luxe en comfortabele sportiviteit.

Multifunctionele stoelen

De multifunctionele stoelen voor bestuurder een voorpassagier bieden uitgebreide instelmogelijkheden en een hoge mate van zitcomfort en veiligheid.

Glasapplicatie

De glasapplicatie "CraftedClarity" omvat met de hand vervaardigd glaselementen die het interieur zowel visueel als tastbaar verfraaien. Zo zijn details van de transmissiehendel, de iDrive Touch Controller en de start-/stopknop vervaardigd uit hoogwaardig kristal.

Bowers & Wilkins

Het Bowers & Wilkins Diamond Surround System biedt met 1.400 watt vermogen in uw eigen BMW een geluidskwaliteit van topklassen, ongeacht de zitplaats.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Exterieur BMW 8 Serie Cabrio

Het progressieve design van de nieuwe BMW 8 Serie Cabrio overtuigt met sensuele esthetiek en indrukwekkende sportiviteit.

BMW nierengrille
20 inch lichtmetalen m wielen
BMW individual cabriokap

BMW nierengrille

Iconic Glow

De BMW nieren Iconic Glow vormen een indrukwekkende optische highlight. Met hun innovatieve LED watervalverlichting maken ze sensationele lichtscenario's mogelijk. Zoals bijvoorbeeld tijdens het rijden of bij het ontgrendelen of vergrendelen van de BMW.

20 inch lichtmetalen m wielen

Dubbelspaak styling 894 M

De lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 849 M Bicolor Jet Black benadrukken de sportieve uitstraling van de BMW. De gepolijste wielen zijn voorzien van bredere achterbanden en noodloopeigenschappen.

BMW individual cabriokap

MARINE BLAU

De BMW Individual cabriokap in Marine Blau sluit perfect aan op de dynamische belijning van de auto. een van de hoogtepunten van de hoogwaardig afgewerkte kap vormt de uitmuntende geluidsisolatie.