Actuele BMW acties.

Met aantrekkelijk prijsvoordeel.

Bij Renova profiteert u regelmatig van aantrekkelijke acties voor uw BMW. Denk hierbij aan extra pakketvoordeel op een nieuwe BMW, financieringen met een extra laag rentepercentage en voordeel op onderhoud of reparatie.

Op deze pagina vindt u de actuele acties van Renova voor uw BMW. Bekijk uw voordeel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Product van de maand

Ook uw BMW verdient de beste zorg. Vooral in de winter is de kans groot dat de velgen snel vies worden. Dat kan komen door de modder, plassen of door strooizout. Om te voorkomen dat uw velgen snel vuil worden en dat vuil invreet, is het belangrijk om ze regelmatig schoon te maken. Hierdoor krijgen vet en vuil minder kans om te hechten. In de maand januari en februari bieden wij een aantal BMW producten aan met extra voordeel voor u. Speciaal voor uw BMW! Ontdek welke producten er beschikbaar zijn en laat uw BMW weer stralen.

BMW winterwielsets

In de winter maken de juiste banden het verschil. Winterbanden bieden al meer veiligheid dan zomerbanden zodra de temperatuur onder de 7°C komt, in Nederland is dat al snel 5 maanden per jaar. Daarom biedt Renova een groot assortiment BMW Winterwielsets voor uw BMW. 

U profiteert nu tot en met 31 maart 2022 van 15% korting op alle nieuwe BMW winterwielsets.

De mogelijkheden voor uw BMW kunt u bekijken in onze online Renova onderdelen shop. Reserveer nu uw wielset, dan bent u in alle weersomstandigheden verzekerd van rijplezier én veiligheid.

BMW M Performance Parts

Met BMW M Performance parts kunt u uw BMW maximale individualiteit en een echt autosport karakter geven. Daarvoor is voor ieder model een breed aanbod van accessoires op het gebied van aerodynamica, aandrijving, exterieurdesign, cockpit, onderstel en wielen beschikbaar. M Performance Parts staan voor compromisloze kwaliteit, bijzondere looks en dynamische perfectie. Elk BMW M Performance onderdeel uit de uitgebreide en veelzijdige portfolio maakt een onmiskenbaar statement. Ervaar het allerbeste in sportieve individualiteit bij Renova!

BMW BUSINESS EDITIONS

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. Zo bevatten alle Business Editions bijvoorbeeld (adaptieve) LED koplampen, breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel. Daarbij komen talrijke geweldige opties, die per model verschillen. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW.

MAAK UW BMW WINTERPROOF

De wintermaanden zijn inmiddels aangebroken, tijd om uw BMW helemaal winterklaar te maken. U profiteert nu namelijk van 15% korting op BMW winterwielsets. Daarnaast krijgt u ook nog 25% korting op nieuwe ruitenwisserbladen en 15% korting op dakboxen en dragers. 

RENOVA ALWAYS OPEN

Ondanks deze bijzondere tijd bieden wij u de service die u van ons gewend bent. Vanwege de geldende maatregelen zijn onze showrooms enkel voor zakelijke klanten op afspraak geopend. Onze werkplaats is regulier geopend voor onderhoud of reparatie aan uw BMW.

Voor particuliere klanten komen onze verkoopadviseurs graag op afspraak naar u toe voor een proefrit, de aflevering van uw BMW, of een verkoopgesprek bij u thuis. Bekijk onze Always Open pagina voor alle contactmogelijkheden.