Actuele BMW acties.

Met aantrekkelijk prijsvoordeel.

Bij Renova profiteert u regelmatig van aantrekkelijke acties voor uw BMW. Denk hierbij aan extra pakketvoordeel op een nieuwe BMW, financieringen met een extra laag rentepercentage en voordeel op onderhoud of reparatie.

Op deze pagina vindt u de actuele acties van Renova voor uw BMW. Bekijk uw voordeel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ik ga op (zaken-)reis en neem mee.

Of u nu op zakenreis gaat, of op zoek bent naar een exclusieve BMW laptoptas; u vindt het in de BMW lifestyle collectie.
Van functionele BMW hardcase trolleys en reistassen, tot schiterende design pouches en lederen tassen, het aanbod is zeer divers. 

Speciaal voor u hebben we de komende periode onze voorraad BMW tassen en koffers in de aanbieding. We bieden u onze voorraadmodellen voor zeer scherpe actieprijzen aan, maar let op: vaak zijn er maar enkele exemplaren beschikbaar.

 

BMW X2 M Mesh Edition

De BMW X2 Sports Activity Coupé (SAC) is nu nog aantrekkelijker en onderscheidt zich nog meer als BMW X2 M Mesh Edition. De op de BMW X2 Model M Sport X gebaseerde BMW X2 M Mesh Edition is voorzien van stijlvolle designdetails en een exclusieve uitrusting om nóg actievere klanten aan te spreken in een doelgroep die jong is of zich jong voelt. Marktintroductie vanaf november 2020. De prijs van de BMW X2 M Mesh Edition bedraagt € 4.995,-.

Renova Conditiecheck

Bij Renova houden wij van snelheid en motorsport. Hierbij moet altijd alles technisch 100% kloppen, het kleinste puntje kan verstrekkende gevolgen hebben.
Voor uw BMW geldt hetzelfde; hij dient in topconditie te zijn. Altijd. 

Daarvoor hebben wij nu de Renova Conditiecheck, waarbij wij uw BMW van dak tot rubber onderwerpen aan een fitheidstest.

Voor slechts € 29,95 controleren wij uw BMW intensief op 9 (veiligheids-)punten.*

BMW i3 Dark Shadow Edition

Maak dit jaar nog de keuze om elektrisch te gaan rijden. Zo kunt u kiezen voor deze gelimiteerde BMW i3 Dark Shadow Edition. Op die manier rijdt u in de duurzaamste elektrische auto welke voorzien is van alle opties die u nodig heeft en daarnaast profiteert u nog dit jaar van 8% bijtelling. Wacht dus niet langer en ontdek de BMW i3 Dark Shadow Edition bij Renova BMW.

BMW Horloges

De keuze van een horloge zegt veel over uw stijl. Gaat u voor klassiek, sportief of een luxe uitstraling?  Met de schitterende horloges van BMW kiest u altijd voor kwaliteit én draagt u direct uw passie voor het merk uit. 

APK tijdelijk € 24,95

Waarom een APK keuring bij een BMW dealer? Als BMW erkend service partner kennen we uw BMW als geen ander. Een goede conditie van uw auto is erg belangrijk. Voor uw eigen veiligheid, maar ook die van anderen. Daarom wordt uw BMW bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke keuring) op diverse punten gecontroleerd. Naast veiligheidsaspecten wordt er tijdens de APK check ook gekeken naar milieuaspecten zoals lekkages en uitstoot.

BMW M Performance Pack 4 serie Gran Coupe

M PERFORMANCE UPGRADE

Maak uw BMW 4 Serie Gran Coupé, BMW 5 Serie Sedan of BMW 5 Serie Touring nog stoerder met de M Performance Upgrades. Deze optische upgrades maken uw BMW helemaal af. Profiteer dus nu van de BMW M Performance Parts Pakketten.

BMW 418ia Gran Coupé M Sport Corporate lease

De BMW 418iA Gran Coupé M Sport Corporate Lease* is speciaal voor u als zakelijke rijder. Rijk uitgerust met álles wat u verlangt in uw BMW.

De sportieve BMW heeft een fiscale waarde van slechts € 42.500,-  en een fiscale bijtelling vanaf € 291,- per maand. Voor u een voordeel van ruim € 6.000,-. 

Stapt u in deze rijk uitgeruste uitvoering?

eDrive Editions

BMW eDRIVE EDITIONS.

Houd u van luxe, comfort en gemak? Dan biedt het High Executive pakket uitkomst. De vele opties bezorgen u nog meer rijplezier. Tijdelijk hebben wij speciale eDrive Editions voor de BMW 225xe, BMW 330e sedan en Touring, BMW 530e en BMW X2 xDrive25e. Hierbij is uw nieuwe BMW standaard uitgerust met het High Executive pakket, zonder hier extra voor te betalen. Zo krijgt u véél meer, voor 'minder'. 

BMW 1 SERIE NU VANAF €399, P/M

De nieuwe BMW 1 Serie is vanaf nu tijdelijk te private leasen vanaf €399,- per maand op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Bereken nu uw voordeel en ontdek zijn sportieve design, dynamische rijeigenschappen en perfecte 50:50 gewichtsverdeling. Wacht niet langer en geniet van buitengewoon veel rijplezier! U heeft verder geen extra kosten, het enige wat u naast het maandbedrag moet betalen is uw brandstof.