Actuele BMW acties.

Met aantrekkelijk prijsvoordeel.

Bij Renova profiteert u regelmatig van aantrekkelijke acties voor uw BMW. Denk hierbij aan extra pakketvoordeel op een nieuwe BMW, financieringen met een extra laag rentepercentage en voordeel op onderhoud of reparatie.

Op deze pagina vindt u de actuele acties van Renova voor uw BMW. Bekijk uw voordeel of neem contact met ons op voor meer informatie.

BMW Direct Drive

BMW DIRECT DRIVE

De BMW Direct Drive aanbieding is geldig voor de BMW 1 Serie (F20/F21), BMW 2 Serie (F45/F46/F22/F23), 3 Serie (F30/F31), BMW 4 Serie (F32/F33/F36) en BMW 5 Serie (G30/G31). Maakt u gebruik van deze tijdeliike aanbieding dan rijdt u uiterlijk 15 april met uw gekozen BMW. De BMW Direct Drive actie loopt t/m 31 maart 2019 zolang de voorraad strekt, vraag een van onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Executive edition

EXECUTIVE EDITION

De BMW Executive Edition is beschikbaar voor de meeste BMW modellen. Het is een zeer compleet pakket, dat bijna alle opties voor uw BMW bevat. De opties zijn o.a.LED-koplampen, Navigatie Plus en Navigatie Professional met een breed 9-inch touch screen, online kaart updates, 3D beelden, en een lederen sportstuur. 

Wat ook verschil maakt; als u nú kiest voor een BMW Executive Edition, dan profiteert u van voordeel dat oploopt tot ruim € 5.189,- * Dit aanbod is geldig tot en met 30 juni 2019.

 

BMW 1 SERIE M SPORT EDITION

Profiteer van extra veel voordeel op de BMW 1 Serie M Sport Edition. Deze Edition bevat het High Executive pakket en het M Sport pakket. Uw voordeel loopt op tot een bedrag van € 4400,- euro. Ontdek het hier!  

DOE DE BMW WINTERCHECK

De BMW Wintercheck is een uitgebreide controle. Want uw BMW dealer controleert maar liefst 20 essentiële punten. Zo bent u verzekerd van het vakmanschap van speciaal opgeleide BMW monteurs. En rijdt u, ook in de guurste omstandigheden, in een perfect gecheckte en onderhouden BMW.

15% VOORDEEL OP ORIGINELE WINTERWIELSETS

Houd de hele winter grip op de weg. BMW Winterwielsets overtuigen niet alleen met hun opvallend fraaie vormgeving. Ze zijn ook perfect afgestemd op uw BMW, en bieden aanzienlijke voordelen ten opzichte van zomerwielen bij temperaturen onder de 7°C. Zo kunt u ook bij ijs en sneeuw blijven genieten van elke bocht die u neemt. 

Benieuwd hoe onze winterwielen eruitzien onder uw BMW? Bekijk het in de nieuwe Accessoire Configurator. 

Nu tijdelijk 15%* voordeel op originele winterwielsets bij aanschaf van een nieuwe BMW.

* Deze actie is geldig t/m 31 maart 2019.

Private Lease uw BMW al vanaf € 399,- p/mnd.

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan. U rijdt al een BMW 1 Serie vanaf € 399,- p/mnd.