Actuele BMW acties.

Met aantrekkelijk prijsvoordeel.

Bij Renova profiteert u regelmatig van aantrekkelijke acties voor uw BMW. Denk hierbij aan extra pakketvoordeel op een nieuwe BMW, financieringen met een extra laag rentepercentage en voordeel op onderhoud of reparatie.

Op deze pagina vindt u de actuele acties van Renova voor uw BMW. Bekijk uw voordeel of neem contact met ons op voor meer informatie.

BMW BUSINESS EDITIONS

Ontdek de BMW Business Editions. Royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. Zo bevatten alle Business Editions bijvoorbeeld (adaptieve) LED koplampen, breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel. Daarbij komen talrijke geweldige opties, die per model verschillen. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. Een absolute verrijking voor uw BMW.

Lage CO2. Lage rente.

Wie een elektrische of Plug-in Hybride BMW overweegt, wordt tijdelijk beloond met een extra aantrekkelijk rentetarief. Tot en met 31 maart aanstaande wordt het rentetarief van uw financiering gekoppeld, aan de hoogte van de CO2 uitstoot. Daarmee stimuleert BMW actief de keuze voor Plug-in Hybride of elektrische modellen. Want hoe lager de CO2, hoe lager de rente.

Financier nu uw volledig elektrische BMW voor een rente tarief van 2,99%* en voor een Plug-in-Hybride voor 3,99%* rente.

De BMW Wintercheck

Wat de winter ook brengt, u wilt zorgeloos genieten van het rijplezier van uw BMW. Daarom is er speciaal voor u de BMW Wintercheck ontwikkeld. De experts van Renova checken uw BMW op de 20 belangrijkste punten en zorgen dat u weer helemaal winterklaar bent.

En omdat wij iedereen een geweldige winter wensen, kost de BMW Wintercheck nu voor slechts € 50,-. Bovendien ontvangt u bij een BMW Wintercheck 25% voordeel op nieuwe ruitenwisserbladen (nu al vanaf € 44,- per set), en zijn er aantrekkelijke kortingen op andere geselecteerde winteraccessoires.

Renova Heritage Edition

In mei 1961 wordt in Tilburg het BMW Dealerschap verworven door Autobedrijf Renova bv, volgend jaar bestaat Renova dus 60 jaar.  De afgelopen 60 jaar hebben wij de mooiste en sportiefste BMW modellen met veel plezier en passie mogen verkopen in vrijwel het hele schitterende kleurenpalet van BMW. Een aantal van deze kleuren zijn zó bijzonder dat ze in ons geheugen zijn blijven hangen. 

BMW i3 Dark Shadow Edition

Maak dit jaar nog de keuze om elektrisch te gaan rijden. Zo kunt u kiezen voor deze gelimiteerde BMW i3 Dark Shadow Edition. Op die manier rijdt u in de duurzaamste elektrische auto welke voorzien is van alle opties die u nodig heeft en daarnaast profiteert u nog dit jaar van 8% bijtelling. Wacht dus niet langer en ontdek de BMW i3 Dark Shadow Edition bij Renova BMW.

RENOVA ALWAYS OPEN

De komende vijf weken komt Renova naar u toe!

Juist nu geven wij u 24/7 de best mogelijke service middels onze online diensten, zoals Skype/Teams, E-mail of WhatsApp. Op uw verzoek komen onze verkoopadviseurs graag naar u toe voor een proefrit of verkoopgesprek bij u thuis of op uw bedrijf.

Goed nieuws is dat onze werkplaatsen regulier voor u geopend zijn voor reparatie-en onderhoudswerkzaamheden aan uw BMW.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de diverse contact mogelijkheden.

BMW i-Ready

U wilt in de toekomst elektrisch gaan rijden maar weet nog niet wanneer je er aan toe bent. Renova BMW biedt u een passende oplossing met een toevoeging op alle lease producten. U kiest nú een nieuwe BMW (welk model dan ook), stelt deze naar eigen wens samen en sluit een nieuw leasecontract af voor 48 maanden tegen de gebruikelijke, aantrekkelijke leasetarieven. Vervolgens kunt u voor slechts €10 per maand extra de BMW i-Ready optie toevoegen.