BMW AIRCO SERVICE

Het is verstandig om de airco van uw BMW elk jaar te laten nakijken. Maak nu een afspraak en geniet optimaal van uw airco.

Tot 30-06-2021 bieden wij de Airco Service voor uw BMW aan tegen extra scherpe tarieven. Wanneer u de Airco Service laat uitvoeren ontvangt u een leuke BMW Motorsport Cap. Altijd handig voor de zonnige dagen!

Start uw voorjaar fris

Tijdens een warmere periode is het mogelijk dat uw airco minder goed functioneert, dit kan komen doordat het koudemiddel verdampt, weglekt of de filters aan vervanging toe zijn. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik. Voor het onderhoud maakt het niet uit of u de airco veel of juist heel weinig gebruikt. Met regelmatig onderhoud voorkomt u dat hij stuk gaat en het zal dan zonde zijn als deze gerepareerd of vervangen moet worden. Maak nu gebruik van onze airco service zodat u optimaal kunt genieten van uw airco.

ACTIETARIEVEN

GELDIG T/M 30 JUNI 2021

Airco Reinigen
€ 39,95,-*
Airco vullen
v.a. € 89,-
Airco Service
v.a. € 119,-**

Airco reiniging

Hiermee doden wij bacteriën en werken vieze geurtjes door met een sonde een diepte reiniging tot onderin in de condens bak te brengen.

*Mocht het interieurfilter erg vervuild zijn wordt er geadviseerd dit filter tegen meerprijs mee te vervangen.  

Airco Service

Tijdens de airco service wordt de temperatuur van uw auto gecontroleerd, de vloeistoffen bijgevuld en de koudemiddelen gerecycled. Bij Renova hebben wij de juiste apparatuur en zijn onze mensen erkend om alle onderhoud - en reparatiewerkzaamheden aan een airco-installatie uit te voeren. 

  • Elk onderdeel wordt visueel gecontroleerd.
  • Koudemiddel wordt ververst.
  • Filter & filterdroger worden gecontroleerd.
  • Aircosysteem wordt afgeperst, controle op lekkage.
  • Functie controle, werkt alles nog naar behoren.

** Dit is inclusief 200 gr koudemiddel. Indien de airco meer koudemiddel nodig heeft, wordt hiervoor een meerprijs gerekend.

AFSPRAAK MAKEN

Plan nu eenvoudig online uw werkplaatsafspraak in.

Actie zonnebrillen

Begin je voorjaar extra goed, profiteer nu van 15% korting op de BMW zonnebrillen uit onze webshop. Gebruik hiervoor de kortingscode: VOORJAARSZON15