BMW Flex Lease

Vanaf + € 25,- p/mnd

Lease je nieuwe BMW en je weet exact wat je maandelijks kwijt bent. Dit geeft je de nodige zekerheid. Maar wellicht heb je ook behoefte aan vrijheid en flexibiliteit. In dat geval is er BMW Flex. Door BMW Flex Lease als optie toe te voegen aan je Private Lease of Operational Lease overeenkomst heb je namelijk de flexibiliteit om je overeenkomst vanaf 1 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen. 

Voor nu is BMW Flex lease enkel beschikbaar op de BMW X1 sDrive18i en de BMW X1 sDrive23i.

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2022.

Vrijheid
Flexibiliteit
Zekerheid

Hoe werkt BMW Flex lease?

Bij het afsluiten van een Private Lease of Operational Lease contact voor een nieuwe BMW met een looptijd van 48 maanden, heb je de mogelijkheid om BMW Flex Lease als optie toe te voegen. Hierdoor heb je de flexibiliteit om je overeenkomst, om welke reden dan ook, boetevrij en zonder opzeggingsvergoeding te beëindigen vanaf 1 jaar nadat je overeenkomst is ingegaan. Opzeggen kan na dat jaar iedere maand met in achtneming van een maand opzegtermijn. Natuurlijk geniet je daarnaast nog steeds van alle gemakken die Private Lease of Operational Lease jou biedt.

De voordelen van BMW Flex Lease

  • BOETEVRIJ OPZEGGEN NA 12 MAANDEN
  • VANAF + € 25,- PER MAAND
  • PRIVATE EN OPERATIONAL LEASE

veel gestelde vragen

Helaas kan je BMW Flex Lease uitsluitend selecteren bij het afsluiten van een overeenkomst. Na het afsluiten van een overeenkomst en gedurende de looptijd van deze overeenkomst kan deze service niet meer worden toegevoegd.

Je hebt de mogelijkheid om één keer je leasecontract na 12 maanden voortijdig te beëindigen. Als je hierna kiest voor een nieuw leasecontract wordt dit automatisch een Private Lease of Operational Lease product zonder Flex Lease. 

Zodra er na de ingangsdatum van de leaseovereenkomst 12 maanden zijn verstreken, kan je de leaseovereenkomst opzeggen en de BMW inleveren zonder dat je een opzeggingsvergoeding verschuldigd bent. Let op: Opzegging is niet mogelijk wanneer er ten aanzien van de leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand.

Je kan je leaseovereenkomst altijd eerder dan een jaar opzeggen. Echter zijn hier wel voortijdige beëindigingskosten aan verbonden zoals beschreven in de algemene voorwaarden van je leaseovereenkomst.

Bij het opzeggen van de leaseovereenkomst met Flex Lease heb je een opzegtermijn van één maand. 

Het opzeggen van je leaseovereenkomst kan snel en eenvoudig per e-mail of brief.