BMW i

De toekomst van elektrisch rijden begint bij Renova. Onze vestigingen in Breda en Goes zijn erkend BMW i Dealer. In de showroom is hiervoor een speciale ruimte ingericht, daarnaast hebben wij een team dat gespecialiseerd is op het gebied van duurzame en toekomstgerichte mobiliteit.

BMW i staat voor visionaire elektrische auto’s en mobiliteitsdiensten, inspirerend design en voor een nieuwe opvatting van het begrip premium, dat sterk wordt bepaald door duurzaamheid. BMW i overtuigt met innovatieve auto's: met de volledig elektrisch aangedreven BMW i3 als consequent duurzaam vormgegeven emissievrije auto voor de stedelijke gebieden. Eind dit jaar komt de BMW iX3 op de markt. (100% elektrisch).

BMW i3 FOR THE OCEANS EDITION.

OP WEG VOOR PLASTICVRIJE OCEANEN.

De BMW i3 For the Oceans Edition is een unieke uitvoering met een bijzonder mooi verhaal. Met deze gelimiteerde editie voegt BMW opnieuw een hoofdstuk toe aan een reeks indrukwekkende duurzame prestaties. Naast het duurzame concept verbindt BMW deze beperkte oplage aan het belang van schone oceanen. Met de aanschaf wordt een bedrag van € 1000,- gedoneerd aan een NGO die zich zonder winstoogmerk inzet voor schone wereldzeeën. Ieder verkocht model heeft dus een aandeel in dit grote doel. En dit ziet u terug in het interieur en het exterieur. Zo zijn de velours vloermatten gemaakt van oude visnetten, in de stoelbekleding is gerecycled plastic verwerkt en zijn er opvallende stijlelementen toegevoegd.
De BMW i3 For the Oceans Edition wordt geproduceerd in een zeer beperkte oplage van slechts honderd stuks.

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE BMW iX3
DE WERELD VAN ELEKTRISCH RIJDEN

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE BMW iX3

Vraag nu een offerte aan

De volledig elektrisch aangedreven BMW iX3 is een additionele variant van de bestaande BMW X3, waarmee dit het eerste model van het merk is dat leverbaar is met zowel een conventionele aandrijflijn met een efficiënte verbrandingsmotor (benzine of diesel) als met een Plug-in Hybride en een volledig elektrische aandrijflijn. De geheel nieuwe BMW iX3 is standaard zeer rijk uitgerust met zaken zoals de Live Cockpit Professional, Panoramadak en Driving Assistant Professional. De volledige elektrische BMW iX3 wordt per 1 september 2020 in China geproduceerd en zal eind januari 2021 in onze showrooms te bewonderen zijn.

DE WERELD VAN ELEKTRISCH RIJDEN

Word enthousiast van elektrisch rijden

Word enthousiast van elektrisch rijden. Middels het BMW i mobiliteitsconcept is het mogelijk om 100% elektrisch te rijden in de dagelijkse praktijk. Onze verkoopadviseurs helpen u graag op weg. Dus wilt u meer weten over BMW i, de fiscale voordelen of de aanvullende mobiliteitsdiensten? Neem dan nu contact op.

BMW i3 en i3s

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. Want die toekomst begint nu. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo kunt u na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius tot 260 kilometer hebben. Dus kom maar op.

 

NETTO BIJTELLING VANAF € 53,- PER MAAND.

Wilt u uw leaseauto voordelig privé blijven gebruiken? Dan is een volledig elektrische auto nog de enige optie. Met slechts 4% bijtelling is de BMW i3 de voordeligste optie in het luxe segment. Met een netto bijtelling vanaf € 53,- voor de BMW i3 of slechts € 59,- voor de extra sterke BMW i3s, is premium elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

Thuis opladen
Vol in
BMW i Wallbox
4:18 u
Huishoudelijke stopcontact
15u
Onderweg opladen
Vol in
AC-laadstation (Snellaadstation)
1:24u
DC-laadstation
4:18u

Vervangend vervoer tijdens vakanties.

Met de BMW i3 maak je een bewuste keuze voor duurzame mobiliteit. Milieuvriendelijk en met een voordelig energieverbruik. Maar wat als je af en toe een andere auto nodig hebt, voor een zakenreis of vakantie? Dan kun je je BMW i3, voor een periode van tenminste drie dagen, omruilen voor een compleet uitgeruste BMW of MINI. Afhankelijk van uw plannen, kunt u de auto ook uitrusten met een trekhaak of dakkoffer.

Ter vergelijking, het bijtellingsvoordeel dat je hebt met een BMW i3 ten opzicht van een 3-serie kan al snel oplopen naar €3000,-. Dit betekent dat je, uitgaande van een huurprijs van €100,- per dag al voor 30 dagen een auto kunt huren. Hier hebben wij het nog niet eens over andere financiële voordelen, zoals brandstof of wegenbelasting, die u heeft met het rijden van een i3.