BMW i3 Executive Edition

BMW introduceert vanaf productie maart de Executive Editions op de BMW i3 en i3s om optimaal te profiteren van een lage bijtelling. De BMW Executive Editions beschiken over alle gemakken zoals een navigatiesysteem Professional met Real Time Traffic Information, parkeersensoren vóór en achter met achteruitrijcamera, cruise control, stoelverwarming en een alarmsysteem.

De BMW i3 Executive Edition beschikt tevens over 20 inch lichtmetalen wielen (Styling 430) om het dynamische karakter van het model te benadrukken. De BMW i3s beschikt standaard over 20 inch lichtmetalen wielen (Styling 431) en dit resulteert in een verlaagde pakketprijs voor de i3s Executive Edition. Dit maakt deze edities tot een interessant aanbod met een fiscale waarde die in beide gevallen onder de €50.000 blijft.

 

Laadmogelijkheden BMW i3

De BMW i3 en i3s Executive Edition beschikken tevens over een warmtepomp om efficiënt om te gaan met de energie en hebben respectievelijk een range van maar liefst 310 en 285 km (WLTP) ofwel 260 km in dagelijks gebruik. De BMW i3 laadt vanwege de 3-fase snellaadmogelijkheid vergeleken met andere EV-modellen zeer snel, waardoor de accu in ca. 3 uur weer voor 80% vol is via een wallbox of publieke laadpaal. Door het snellaadpakket, standaard in de BMW i3 (120 Ah), kan ook onderweg efficiënt worden snelgeladen in ca. 45 minuten voor 80% procent vol.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Uw voordeel

De BMW i3 Executive Editions zijn leverbaar met ingang van productie maart 2019 voor respectievelijk € 46.989,- en €49.688 (consumentenadviesprijs). Het additionele voordeel van de BMW i3 Executive Edition voor u bedraagt € 2.549,-.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.