BMW i4

Leverbaar vanaf € 60.630,-

De eerste 100% elektrische BMW Gran Coupé garandeert met een actieradius tot aan 590 kilometer* ongekend veel rijplezier – volledig emissievrij. De vierdeurs BMW i4 belooft met een maximum vermogen van maar liefst 390 kW (530 pk) indrukwekkende prestaties, terwijl zijn grote actieradius hem ook voor de lange afstand een ideale reisauto maakt. De bijna geluidloze dynamische vermogensafgifte moet u gewoon ervaren.

Lease uw bmw i4

Een BMW Private Lease contract heeft een hoop voordelen. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag. Op deze manier komt u minder snel voor onverwachte kosten te staan. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers. Bij een Private Lease contract zit vrijwel alles inbegrepen, op het tanken en de eventuele bekeuringen na. 

Wat is er inbegrepen bij Private Lease:

 • Onderhoud & reparatie
 • Allriskverzekering met een eigen risico van € 135,-
 • Wegenbelasting (motorrijtuigbelasting)
 • Afschrijvingskosten
 • Bandenvervanging (bij slijtage)
 • Afleveringskosten en leges
 • Pechhulp (NL & buitenland)

* Op basis van 48 maanden & 10.000 km

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit vaste maandbedrag zitten vrijwel alle kosten inbegrepen. Hier bij kunt u denken aan verzekering, onderhoud, rente, afschrijving, banden, reparatie, houderschapbelasting en vervangend vervoer. Het enige dat u zelf nog moet doen is tanken!

 • Geen grote eenmalige investering
 • Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Onderhoud bij uw eigen BMW dealer
 • Verzekerd van de beste service en mobiliteit
 • De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
 • Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

*Op basis van 48 maanden & 20.000 km.

BMW i4 eDrive 40

Prijs vanaf € 60.630,-

Door het samenspel van het efficiënte aandrijfsysteem, de lichtgewicht constructie, het aerodynamische design en de krachtige hoogvoltage-accu biedt de BMW i4 een actieradius tot wel 590 kilometer* (BMW i4 eDrive40). Innovatieve technologieën, zoals die voor het terugwinnen van energie tijdens het remmen, zorgen voor extra actieradius en beperken het stroomverbruik tot 16–20 kWh/100 km.

BMW i4 M50

Prijs vanaf € 73.429,-

De eerste 100% elektrische Gran Coupé levert met de sterkste motorisering een topvermogen van 400 kW (544 pk) en een topsnelheid van 225 km/h (elektronisch begrensd). Vanuit stilstand bereikt de BMW i4 M50 met zijn twee krachtige BMW M eDrive motoren en zijn M specifieke features binnen een adembenemende 3,9 seconden een snelheid van 100 km/h.

HET OPLADEN VAN DE BMW i4: GEMAKKELIJKER DAN OOIT.

Het opladen van de BMW i4 kan niet gemakkelijker. De Connected Charging service helpt om het dichtstbijzijnde laadstation te vinden – en met een 200 kW snellader duurt het opladen van 10 tot 80% slechts 31 minuten. In slechts 10 minuten is er alweer tot 164 km actieradius bijgeladen (tot 140 km in 10 minuten voor i4 M50). Thuis laadt u de BMW i4 gemakkelijk op aan uw eigen BMW Wallbox. Met tot 11 kW laadt die de batterij in slechts 8,5 uur op tot 100%. De noodlader voor thuisgebruik, de laadkabel voor openbaar opladen en de BMW Charging Card voor toegang tot het openbare laadnetwerk behoren tot de standaarduitrusting.

HET GELUID VAN DE BMW i4 PAST ZICH AAN AAN DE RIJMODUS.

De optionele uitrusting BMW IconicSounds Electric zorgt voor het aandrijfgeluid in het interieur. Krachtig en dynamisch met duidelijk ‘motorgeluid’ in de SPORT modus, uitgebalanceerde akoestiek met lichte akoestische feedback in de COMFORT modus en met het hoogste akoestische comfort en zonder toegevoegd geluid in de modus ECO PRO.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.