BMW iX

Leverbaar vanaf € 87.330,-

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrisch rijden. De BMW iX biedt dankzij efficiënte BMW eDrive technologie en elektrische vierwielaandrijving een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De krachtige proporties, vergelijkbaar met de BMW X5 en de minimalistische vormtaal, geven de iX een moderne en expressieve uitstraling. Ondertussen zorgt de combinatie van een hoogwaardige premium ambiance en de modernste technologieën ervoor dat het ruime interieur op alle vijf zitplaatsen het hoogste comfort biedt.

 

Lease uw bmw iX

Een BMW Private Lease contract heeft een hoop voordelen. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag. Op deze manier komt u minder snel voor onverwachte kosten te staan. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers. Bij een Private Lease contract zit vrijwel alles inbegrepen, op het tanken en de eventuele bekeuringen na. 

Wat is er inbegrepen bij Private Lease:

 • Onderhoud & reparatie
 • Allriskverzekering met een eigen risico van € 135,-
 • Wegenbelasting (motorrijtuigbelasting)
 • Afschrijvingskosten
 • Bandenvervanging (bij slijtage)
 • Afleveringskosten en leges
 • Pechhulp (NL & buitenland)

* Op basis van 48 maanden & 10.000 km

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit vaste maandbedrag zitten vrijwel alle kosten inbegrepen. Hier bij kunt u denken aan verzekering, onderhoud, rente, afschrijving, banden, reparatie, houderschapbelasting en vervangend vervoer. Het enige dat u zelf nog moet doen is tanken!

 • Geen grote eenmalige investering
 • Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Onderhoud bij uw eigen BMW dealer
 • Verzekerd van de beste service en mobiliteit
 • De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
 • Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

*Op basis van 48 maanden & 20.000 km.

BMW iX xDrive40

Prestaties: 240 kW (326 pk).

Acceleratie: 0-100 km/h in 6.1 seconde.

Elektrisch verbruik: 21-19.9 kWh/ 100 km.

Aandrijving: Vierwielaandrijving.

Topsnelheid: 200 km/h.

Leverbaar vanaf € 87.330,-.

BMW iX xDrive50

Prestaties: 385 kW (523 pk).

Acceleratie: 0-100 km/h in 4.6 seconde.

Elektrisch verbruik: 21.4 - 20.3 kWh/ 100 km.

Aandrijving: Vierwielaandrijving.

Topsnelheid: 200 km/h.

Leverbaar vanaf € 107.539,-.

BMW iX M60

Prestaties: 455 kW (619 pk).

Acceleratie: 0-100 km/h in 3.8 seconde.

Aandrijving: Vierwielaandrijving.

Topsnelheid: 250 km/h.

Leverbaar vanaf € 134.839,-.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Het interieurdesign

Minimalistisch interieurdesign
BMW Curved Display
Glazen panoramadak

Minimalistisch interieurdesign

Moderniteit en minimalisme kenmerken het interieurdesign en dan teruggebracht tot het essentiële. Dit komt tot uiting in bijvoorbeeld de weergaven en bedieningselementen. Als centraal bedieningselement is de iDrive Controller met glasoptiek op de middenconsole geplaatst in een hoogwaardig paneel van FSC gecertificeerd hout. Deze vervangt met actieve haptische functies en aanraakbediening de conventionele knoppen voor de iDrive menu's.

BMW Curved Display

Het voor het eerst in serie geproduceerde BMW Curved Display vormt het centrale weergave- en bedieningselement van het volledig digitale dashboard van de BMW iX. Bovendien vormt het 12,3 inch informatiedisplay samen met het 14,9 inch Control Display een grote weergave-eenheid, binnen een vrij zwevende omlijsting op het dashboard.

Glazen panoramadak

Het doorlopende glazen panoramadak Sky Lounge zorgt voor een royaal ruimtegevoel en een ontspannen lounge ambiance in het interieur. Het dak kan elektrochromatisch worden geblindeerd en biedt dankzij het ontbreken van een binnenhemel nog meer hoofdruimte voor alle inzittenden.

BMW iX op de weg

Veilig op pad

De BMW iX heeft de hoogst mogelijke vijfsterrenscore in de Euro NCAP veiligheidsbeoordeling behaald. Met zijn puur elektrische aandrijving en uitgebreide reeks digitale functies vertegenwoordigt de BMW iX een nieuw tijdperk in individuele mobiliteit. En dat op het hoogste veiligheidsniveau.

Maak uw BMW iX klaar voor de winter

Winterwielsets

In de winter maken de juiste banden het verschil. Winterbanden bieden al meer veiligheid dan zomerbanden zodra de temperatuur onder de 7°C komt, in Nederland is dat al snel 5 maanden per jaar. Daarom biedt Renova een groot assortiment BMW Winterwielsets voor jouw BMW iX!

Uw klant voordeel kan oplopen tot 36% op alle nieuwe BMW iX winterwielsets.

Transport oplossingen

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de officiële BMW winteraccessoires maakt u het geweldig. Of u nu zoekt naar dakdragers of dakkoffers voor uw BMW iX, u vindt het bij BMW Renova. Profiteer nu tijdelijk van 15% korting op dakdragers en dakkoffers. Zo wordt de winter pas echt geweldig.

Deze actie is geldig tot en met 28 februari 2022.