BMW iX

Leverbaar vanaf € 86.996,-

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrisch rijden. De BMW iX biedt dankzij efficiënte BMW eDrive technologie en elektrische vierwielaandrijving een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De krachtige proporties, vergelijkbaar met de BMW X5 en de minimalistische vormtaal, geven de iX een moderne en expressieve uitstraling. Ondertussen zorgt de combinatie van een hoogwaardige premium ambiance en de modernste technologieën ervoor dat het ruime interieur op alle vijf zitplaatsen het hoogste comfort biedt.

De BMW iX is nu bij Renova Waalwijk te bewonderen en wordt op 13 november 2021 officieel gelanceerd in onze showrooms. 

Meld u nu alvast aan voor een proefrit.

Beschikbaar vanaf medio oktober 2021.

De BMW iX xDrive40

✔ Meer dan 400 km* actieradius

✔ Van 0 naar 100km/h in iets minder dan 6 seconden

✔ Meer dan 90km snelladen in 10 minuten

✔ Prijs vanaf € 86.972

De BMW iX xDrive50

✔ Meer dan 600 km* actieradius

✔ Van 0 naar 100 km/h in iets minder dan 5 seconden

✔ Meer dan 120km snelladen in 10 minuten

✔ Prijs vanaf € 105.472

Minimalistisch interieurdesign
BMW Curved Display
Glazen panoramadak

Minimalistisch interieurdesign

Moderniteit en minimalisme kenmerken het interieurdesign en dan teruggebracht tot het essentiële. Dit komt tot uiting in bijvoorbeeld de weergaven en bedieningselementen. Als centraal bedieningselement is de iDrive Controller met glasoptiek op de middenconsole geplaatst in een hoogwaardig paneel van FSC gecertificeerd hout. Deze vervangt met actieve haptische functies en aanraakbediening de conventionele knoppen voor de iDrive menu's.

BMW Curved Display

Het voor het eerst in serie geproduceerde BMW Curved Display vormt het centrale weergave- en bedieningselement van het volledig digitale dashboard van de BMW iX. Bovendien vormt het 12,3 inch informatiedisplay samen met het 14,9 inch Control Display een grote weergave-eenheid, binnen een vrij zwevende omlijsting op het dashboard.

Glazen panoramadak

Het doorlopende glazen panoramadak Sky Lounge zorgt voor een royaal ruimtegevoel en een ontspannen lounge ambiance in het interieur. Het dak kan elektrochromatisch worden geblindeerd en biedt dankzij het ontbreken van een binnenhemel nog meer hoofdruimte voor alle inzittenden.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.