BMW iX3

Leverbaar vanaf € 69.333,-

Dankzij het standaard inbegrepen M Sportpakket met specifieke designkenmerken komt de nieuwe BMW iX3 bijzonder sportief voor de dag. Aerodynamische elementen en blauwe accenten verwijzen onmiskenbaar naar het elektrische karakter van de aandrijving. Of de route nu kort of lang is met een actieradius van max. 461 km en een stroomverbruik vanaf 18,5 kWh/100 km is de nieuwe BMW iX3 ideaal voor elke rit.

Lease uw bmw iX3

Een BMW Private Lease contract heeft een hoop voordelen. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag. Op deze manier komt u minder snel voor onverwachte kosten te staan. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers. Bij een Private Lease contract zit vrijwel alles inbegrepen, op het tanken en de eventuele bekeuringen na. 

Wat is er inbegrepen bij Private Lease:

 • Onderhoud & reparatie
 • Allriskverzekering met een eigen risico van € 135,-
 • Wegenbelasting (motorrijtuigbelasting)
 • Afschrijvingskosten
 • Bandenvervanging (bij slijtage)
 • Afleveringskosten en leges
 • Pechhulp (NL & buitenland)

* Op basis van 48 maanden & 10.000 km

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit vaste maandbedrag zitten vrijwel alle kosten inbegrepen. Hier bij kunt u denken aan verzekering, onderhoud, rente, afschrijving, banden, reparatie, houderschapbelasting en vervangend vervoer. Het enige dat u zelf nog moet doen is tanken!

 • Geen grote eenmalige investering
 • Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Onderhoud bij uw eigen BMW dealer
 • Verzekerd van de beste service en mobiliteit
 • De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
 • Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

*Op basis van 48 maanden & 20.000 km.

Design van de voorzijde
Zijaanzicht
Design van de achterzijde

Design van de voorzijde

De bijna volledig gesloten BMW i nierengrille vormt het centrale element van de imposante voorzijde. Samen met de L-vormige luchtinlaten in BMW i Blau onderstreept de voorzijde de volledig elektrische aard van de nieuwe BMW iX3. De smalle adaptieve LED koplampen in een nieuwe design verlenen de voorzijde van de BMW iX3 een sterk gefocuste blik. 

Zijaanzicht

De grote wielkuipen zetten de nieuw ontworpen 20 inch aerodynamische M wielen (890 M) in Jet Black met aluminium accenten duidelijk in de schijnwerpers. Achter de voorwielen zorgt de Air Breather in M Design voor een optimale luchtgeleiding. 

Design van de achterzijde

Nieuwe LED achterlichten met driedimensionale afdekking, specifieke layout en horizontale richtingaanwijzers zorgen in combinatie met de verticale Air Breathers voor een ultiem gefocust voorkomen. In blauw uitgevoerde diffusors maken het beeld van de achterzijde compleet. Daartussen zit een vlak in hoogwaardig Frozen Grey. 

Duurzaamheid

BMW Group heeft directe invloed op de CO2 emissies in zijn eigen fabrieken en kantoren en is daar nu al een benchmark voor grondstofefficiëntie. Uiterlijk 2030 willen we de CO2 emissie op onze locaties met 80% verminderen. Sinds 2020 halen we daarom al onze extern opgewekte stroom uit hernieuwbare energiebronnen. En vanaf 2021 maken we onze fabrieken en kantoren compleet klimaatneutraal, doordat we enerzijds het totale stroomverbruik verlagen en anderzijds alleen nog maar hernieuwbare energie gebruiken, die we grotendeels zelf opwekken. Daarom investeren we consequent in de verbetering van de energie-efficiëntie op onze locaties en testen we ter plekke wat de beste manier is om energie te winnen – bijvoorbeeld met waterstof, biogas, biomassa of geothermische energie. Op geschikte plekken kan ook het gebruik van groene waterstof een belangrijke rol spelen. De efficiëntie daarvan bij warmteopwekking testen we op dit moment in een pilot. Tegelijkertijd optimaliseren we de energie-efficiëntie van onze productielijn: we beperken de warmtebehoefte doordat we meer restwarmte uit processen hergebruiken en thermische kringlopen opstellen. Door digitale middelen als data-analyses te gebruiken, verlagen we het stroomverbruik via intelligente aansturing en minimaliseren we tegelijkertijd de hoeveelheid restafval.

RIJD ELEKTRISCH EN SPAAR BMW POINTS

Met het loyaliteitsprogramma BMW Points verzamelt u als bestuurder van een BMW Plug-in Hybride punten voor iedere volledig elektrisch afgelegde kilometer, in eDrive Zones spaart u zelfs dubbele punten. De punten verzilvert u vervolgens via de My BMW App voor laadtegoed van BMW Charging. Vanaf 1 juli 2021 ontvangt u ook 20 BMW Points voor iedere laadsessie van minimaal 15 minuten. Daarnaast kunt u deelnemen aan de Charging Challenge: laad minimaal 20 keer per maand uw BMW Plug-in Hybride op en ontvang een bonus van 500 BMW Points.

ICONIC SOUNDS
AERODYNAMICS
CHARGED

ICONIC SOUNDS

Met de BMW Iconic Sounds Electric kunt u de emotionele beleving van het volledig elektrische rijden nog veder versterken. De geluiden zorgen voor een directe akoestische feedback op verschillende rijbewegingen. Het geluid wordt binnen afgespeeld via het audiosysteem en buiten via de componenten van de akoestische voetgangerswaarschuwing.

AERODYNAMICS

De BMW iX3 is voorzien van 20 inch aerodynamische wielen in styling 843 Bicolor Jet Black met bredere achterbanden. Hoe minder de luchtweerstand, hoe groter de range.

CHARGED

Ook in uw BMW iX3 wordt u ondersteund met nuttige digitale services. Dankzij slimme Connected Charging diensten kunt u op ieder moment via het centrale informatiedisplay of via de app de laadstatus van uw accu controleren. Ook weet u altijd precies waar laadstations te vinden zijn en of deze vrij zijn.

De BMW iX3 is in een half uur opgeladen tot bijna 80%. Met een volle accu geniet u van een actieradius van 450-459 km (WLTP). 

MAXIMAAL 461 KM* ACTIERADIUS.

Door het samenspel van het efficiënte aandrijfsysteem, de lichtgewicht constructie, het aerodynamische design en de krachtige hoogvoltage-accu biedt de BMW iX3 een actieradius tot wel 461 kilometer*. Innovatieve technologieën, zoals die voor het terugwinnen van energie tijdens het remmen, zorgen voor extra actieradius en maken een gemiddeld energieverbruik van minder dan 18,5 kWh/100 km* mogelijk.

* De waarden zijn volgens de WLTP meetmethode berekend.

ELEKTRISCHE PRESTATIES

Adaptief onderstel

Het adaptieve onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de actuele rijsituatie, en zo het afrolcomfort van uw BMW te vergroten of juist de rijdynamiek te laten toenemen. De standaardinstelling comfort biedt bovendien een hoger rijcomfort. 

AANDRIJVINGSUNIT

De geïntegreerde aandrijvingsunit met elektromotor, transmissie en regelelektronica zit in een gewichts- en ruimtebesparende aluminium behuizing. De directe, spontane reactie op het gaspedaal zorgt voor het BMW typerende rijpplezier. Doordat er geen zeldzame grondstoffen voor nodig zijn, is de elektromotor bijzonder duurzaam. 

Recuperatiesysteem

Het recuperatiesysteem zet de kinetische energie die vrijkomt bij het remmen om in stroom en slaat deze op in de hoog voltage accu. Deze stroom wordt vervolgens weer gebruikt voor de aandrijving, wat de actieradius vergroot. De mate van de recuperatie is in vier niveaus naar persoonlijke voorkeur instelbaar.