BMW M Performance Parts

De kennis van BMW Motorsport vertaalt naar uw BMW

Met BMW M Performance parts kunt u uw BMW maximale individualiteit en een echt autosport karakter geven. Daarvoor is voor ieder model een breed aanbod van accessoires op het gebied van aerodynamica, aandrijving, exterieurdesign, cockpit, onderstel en wielen beschikbaar. M Performance Parts staan voor compromisloze kwaliteit, bijzondere looks en dynamische perfectie. Elk BMW M Performance onderdeel uit de uitgebreide en veelzijdige portfolio maakt een onmiskenbaar statement. Ervaar het allerbeste in sportieve individualiteit bij Renova!

Profiteer nu tot en met 31 december 2021 van 15% korting op alle BMW M Performance Parts.

Frontsplitter

De M Performance Frontsplitter maakt uw BMW 1 Serie klaar voor het racecircuit. De frontsplitter geeft een exclusieve en sportieve uitstraling aan uw BMW. De frontsplitter draagt bij aan het creëren van voldoende downforce, waarmee de BMW tegen het wegdek wordt gedrukt. Dit zorgt voor meer druk op de voorwielen waardoor het mogelijk is om harder en gecontroleerd door bochten te rijden.

Nu van € 698,- voor € 593,-.

Achterspoiler

De M Performance achterspoiler is uitgevoerd in carbon en minutieus met de hand vervaardigd. Hij zorgt voor een nog modernere uitstraling – en versterkt op indrukwekkende wijze de sportieve uitstraling van de BMW. De achterspoiler zorgt ervoor dat de BMW meer downforce krijgt, hierdoor kan de BMW een betere wegligging behouden. 

Nu van € 890,- voor € 757,-

Aero flick

Pure autosportbeleving: de hoogwaardige M Performance Aero Flicks in de voorbumper zijn in de windtunnel op de auto afgestemd en maken een nog sportiever rijgedrag mogelijk.

Nu van € 375,- voor € 319,-.

Nieren

Sterker karakter: De onderscheidende, hoog-glans zwarte grill. Omringd met uitgewezen power en dynamiek. Voor een unieke uiterlijk die een duidelijke indruk maakt.

Nu van € 263,- voor € 224,-.

Lichtmetalen velgen

De sportieve gesmede lichtmetalen Performance wielen onderstrepen het markante uiterlijk van de BMW en passen visueel perfect bij uw auto.

Nu van € 3.400,- voor € 2.890,-.

Matten

De M Performance matten geven een finishing touch aan het interieur en beschermen optimaal tegen krassen, vuil en vocht.

Nu van € 222,- voor € 189,-

BMW M Performance Side Skirts

Benadruk het exclusieve, sportieve en opvallende karakter van uw 1 Serie met de originele M Performance Side Skirts. Side Skirts zorgen ervoor dat de hoeveelheid lucht uit het hogedrukgebied aan de zijkant van de BMW komt te verminderen. Hierdoor wordt de druk vanaf de zijkant verminderd. Side sirts verbetert daarom het downforce-niveau.

Nu van € 563,- voor € 479,-.