BMW M Performance Parts

De kennis van BMW Motorsport vertaalt naar uw BMW

Met BMW M Performance parts kunt u uw BMW maximale individualiteit en een echt autosport karakter geven. Daarvoor is voor ieder model een breed aanbod van accessoires op het gebied van aerodynamica, aandrijving, exterieurdesign, cockpit, onderstel en wielen beschikbaar. M Performance Parts staan voor compromisloze kwaliteit, bijzondere looks en dynamische perfectie. Elk BMW M Performance onderdeel uit de uitgebreide en veelzijdige portfolio maakt een onmiskenbaar statement. Ervaar het allerbeste in sportieve individualiteit bij Renova!

Houd onze website in de gaten voor toekomstige BMW M Performance acties op de BMW 4 Serie Gran Coupé, BMW i4 en BMW 2 Serie Coupé.

Frontsplitter

De M Performance Frontsplitter maakt uw BMW 1 Serie klaar voor het racecircuit. De frontsplitter geeft een exclusieve en sportieve uitstraling aan uw BMW. De frontsplitter draagt bij aan het creëren van voldoende downforce, waarmee de BMW tegen het wegdek wordt gedrukt. Dit zorgt voor meer druk op de voorwielen waardoor het mogelijk is om harder en gecontroleerd door bochten te rijden. Nu voor €698.

Achterspoiler

De M Performance achterspoiler is uitgevoerd in carbon en minutieus met de hand vervaardigd. Hij zorgt voor een nog modernere uitstraling – en versterkt op indrukwekkende wijze de sportieve uitstraling van de BMW. De achterspoiler zorgt ervoor dat de BMW meer downforce krijgt, hierdoor kan de BMW een betere wegligging behouden. Nu voor €890.

Aero flick

Pure autosportbeleving: de hoogwaardige M Performance Aero Flicks in de voorbumper zijn in de windtunnel op de auto afgestemd en maken een nog sportiever rijgedrag mogelijk. Nu voor €375.

BMW M Performance Side Skirts

Benadruk het exclusieve, sportieve en opvallende karakter van uw 1 Serie met de originele M Performance Side Skirts. Side Skirts zorgen ervoor dat de hoeveelheid lucht uit het hogedrukgebied aan de zijkant van de BMW komt te verminderen. Hierdoor wordt de druk vanaf de zijkant verminderd. Side skirts verbetert daarom het downforce-niveau. Nu voor €563.

BMW M Performance spiegelkappen

Beleef een echt autosportgevoel met BMW M Performance Parts spiegelkappen in hoogglans zwart op uw BMW 1 Serie. Nu voor €175.

BMW 320i

Turn on the boost mode

Met BMW M Performance Parts kan het motorsport-DNA van BMW op elk moment op en naast het circuit worden ervaren.

Achterspoiler hoogglans zwart

De M Performance achterspoiler is uitgevoerd in hoogglans en minutieus met de hand vervaardigd. Deze zorgt voor een nog modernere uitstraling – en versterkt op indrukwekkende wijze de sportieve uitstraling van de BMW. Nu voor €678.

Diffusor

De M Performance diffusor zorgt voor een nog modernere uitstraling en versterkt op indrukwekkende wijze de gespierde verschijning van de BMW. Nu voor €1095.

BMW M Performance 19” Frozen Gunmetal Grey

De sportief gesmede 19” lichtmetalen wielset onderstreept het opvallende uiterlijk van de BMW en passen visueel perfect bij uw auto. Nu voor €3455.

Spiegelkappen

Zorgvuldig met de hand vervaardigd: de markante M Performance buitenspiegelkappen in hoogglans zwart onderstrepen het hightech karakter van uw 3 Serie. Nu voor €175.

Dorpellijsten

Met deze blikvangers benadrukt u het exclusieve, sportieve en opvallende karakter van uw BMW. Nu voor €174.

Matten

De M Performance matten beschermen optimaal tegen krassen, vuil en vocht. Nu voor €222.

BMW 520i

Van het circuit naar de straat

M Performance Parts zijn ontworpen door BMW om het beste uit uw auto naar boven te halen.

Diffusor carbon

 Een volledig handgemaakte carbon achterdiffusor voor 100% racebeleving. 100 procent pure Motorsport karakter. Nu voor €2376.

Achterspoiler

De carbon achterspoiler geeft een mooi contrast met de carrosseriekleur en accentueert de sportieve look van uw BMW. Nu voor €847.

BMW M Performance 20" lichtmetalen velgen

Perfecte dynamiek en een krachtige look dankzij de exclusieve en hoogwaardige materialen van BMW M Performance. Nu voor €4730.

Side skirts carbon

De M Performance sideskirts in carbon zijn perfect afgestemd op het ontwerp van uw BMW. Nu voor €1890.

Luchtrooster carbon

De van de autosport afgeleide M Performance Parts wekken elk moment adrenaline op en zorgen voor een onovertroffen aanzicht. Nu voor €741.

Matten

Expressief: de M Performance matten versterken de hoogwaardige, sportieve verschijning van de BMW. Nu voor €222.

Spiegelkappen carbon

Met de hand gemaakt van koolstofvezel, onderstrepen de opvallende buitenspiegelkappen van M Performance de hightech uitstraling van uw 5 Serie. Nu voor €769.

BMW 420i

Pure sensatie

De directe connectie van M Performance Parts met racen komt vooral tot uiting in het gebruik van geavanceerde lichtgewicht materialen zoals koolstofvezel.

M Performance stuur en shiftpaddles

Sterke argumenten: het stuurwiel met de met Alcantara beklede handgrepen ligt bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een directer stuurgevoel. Nu voor €821.

Achterspoiler

De M Performance achterspoiler is uitgevoerd in carbon en minutieus met de hand vervaardigd. Hij zorgt voor een nog modernere uitstraling – en versterkt op indrukwekkende wijze de sportieve uitstraling van de BMW. De achterspoiler zorgt ervoor dat de BMW meer downforce krijgt, hierdoor kan de BMW een betere wegligging behouden. Nu voor €895.

Splitter carbon

Met de aerodynamische splitter van M Performance in carbon geeft u uw BMW een atletisch tintje. Nu voor €1995.

Eindstukken uitlaat carbon

De M Performance eindstukken voegen een aerodynamisch karakter toe aan de BMW 4 Serie. Nu voor €695.

Side skirts carbon

M Performance side skirts in carbon zorgen voor een op maat gemaakte dynamiek en een sportieve uitstraling. Nu voor €1995.

Afdekking stuur carbon

De van de autosport afgeleide M Performance Parts zorgen ervoor dat omstanders elk stijlvol detail bewonderen. Nu voor €419.

Tankdop carbon

De M Performance tankdop in carbon straalt kracht uit en zorgt voor een stoere look. Nu voor €92.

Matten

Met de M Performance matten ontmoeten prestaties perfectie. Upgrade het interieur van uw BMW 4 Serie. Nu voor €222.