BMW M5

Leverbaar vanaf € 167.958,-

De BMW 5 Serie Sedan M modellen combineren op overtuigende wijze de voor M kenmerkende sportiviteit met het comfort en de elegantie van een zakensedan. Ontdek vier unieke M modellen met elk een sterk individueel karakter: een uitzonderlijk vermogen van 467 kW (635 pk) en een acceleratie van 0 naar 100 km/h is slechts 3,0 seconden maken de BMW M5 CS de krachtigste BMW M5 Sedan ooit. Het uitzonderlijke model wordt in een gelimiteerd aantal geproduceerd en is voorzien van unieke, M specifieke onderstel- en designcomponenten. Deze zijn uitsluitend beschikbaar voor de BMW M5 CS en garanderen een pure autosportsensatie. 

Met een maximaal vermogen van 460 kW (625 pk) en een op prestaties gerichte onderstelafstemming overtreft de BMW M5 Competition met M xDrive de hoogste verwachtingen. De high-performance sportsedan onderstreept dit visueel met talrijke designkenmerken in hoogglans zwart. De BMW M5 beschikt niet alleen over het op maximale tractie en dynamiek afgestelde M xDrive, maar ook over een onderstel dat sportief comfort op lange afstanden biedt. Samen met de 441 kW (600 pk) sterke 8-cilinder M motor ontstaat een met kracht en wendbaarheid doordrenkte rijdynamiek. De BMW M550i xDrive Sedan maakt het kwartet compleet: deze atletische BMW 5 Serie Sedan levert een vermogen van 390 kW (530 pk) en maakt indruk met een bijzonder uitgebalanceerde combinatie van sportiviteit, comfort en efficiëntie.

Lease uw BMW M5

Een BMW Private Lease contract heeft een hoop voordelen. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag. Op deze manier komt u minder snel voor onverwachte kosten te staan. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers. Bij een Private Lease contract zit vrijwel alles inbegrepen, op het tanken en de eventuele bekeuringen na. 

Wat is er inbegrepen bij Private Lease:

 • Onderhoud & reparatie
 • Allriskverzekering met een eigen risico van € 135,-
 • Wegenbelasting (motorrijtuigbelasting)
 • Afschrijvingskosten
 • Bandenvervanging (bij slijtage)
 • Afleveringskosten en leges
 • Pechhulp (NL & buitenland)

* Op basis van 48 maanden & 10.000 km

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit vaste maandbedrag zitten vrijwel alle kosten inbegrepen. Hier bij kunt u denken aan verzekering, onderhoud, rente, afschrijving, banden, reparatie, houderschapbelasting en vervangend vervoer. Het enige dat u zelf nog moet doen is tanken!

 • Geen grote eenmalige investering
 • Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Onderhoud bij uw eigen BMW dealer
 • Verzekerd van de beste service en mobiliteit
 • De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
 • Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

*Op basis van 48 maanden & 20.000 km.

THE M5

 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor.
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel.
 • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic.
 • 441 kW (600 pk). 750 Nm & 0-100 km/h in 3,4 sec.

 

THE M5 COMPETITION

 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor.
 • M xDrive met actief M Sperdifferentieel.
 • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic.
 • Exclusieve M specifieke designelementen en uitrustingen.
 • 460 kW (625 pk), 750 Nm & 0-100 km/h in 3,3 sec.

THE M5 CS

 • Verbeterde rijdynamiek dankzij exclusieve BMW M onderstelcomponenten en een uniek lichtgewicht exterieur- en interieurconcept.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor.
 • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic en M xDrive.
 • 467 kW (635 pk), 750 Nm & 0-100 km/h in 3,0 sec.

Highlights BMW M5

De BMW M5 is een statement van engineering op topniveau en innovatieve rij-intelligentie. Voor nooit eerder vertoonde en onvoorstelbare rijdynamische eigenschappen in een zakensedan. De modernste technologieën die het zakenleven veiliger en comfortabeler maken. Het innovatieve vierwielaandrijvingssysteem M xDrive van de 441 kW (600 pk) sterke BMW M5 geeft de bestuurder de controle over een high-performance sportsedan met ongelooflijke prestaties, precisie en wendbaarheid – puur M rijplezier op het hoogste niveau.

M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic
M Servtronic

M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor

Met een vermogen van 600 pk en 750 Nm koppel laat de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor de BMW M5 in 3.4 seconden van 0 naar 100 km/h accelereren. Zijn enorme stuwkracht al vanaf stationair toerental, directe respons op het gaspedaal en verbluffende trekkracht dankt de 4,4 liter motor aan twee TwinScroll turbocompressoren, High Precision Injection en de volledig variabele klepregeling Valvetronic. 

8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic

De 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic valt op door extreem korte schakeltijden en talrijke schakelopties: van uiterst sportief en dynamisch tot comfortabel en brandstof besparend. Met de M transmissiehendel of de schakelpaddles aan het M stuurwiel is het ook mogelijk om handmatig te schakelen tussen de versnellingen van de automatische M transmissie.

M Servtronic

De M Servotronic levert in elke rijsituatie de juiste mate van stuurbekrachting, door de benodigde stuurkracht optimaal af te stemmen op de rijsnelheid. Verder zorgt het bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel. Het systeem heeft een specifieke M afstemming en biedt twee verschillende instellingen, die met een druk op de knop geselecteerd kunnen worden.

Highlights BMW M5 Competition

Met een vermogen van 460 kW (625 pk) en een speciale onderstelafstemming inclusief alle relevante regelsystemen neemt de BMW M5 Competition de leiding. Talrijke karakteristieke BMW M accenten laten ook visueel hierover geen misverstand ontstaan.

M specifiek instrumentenpaneel
M transmissiehendel
Multifunctionele M stoelen

M specifiek instrumentenpaneel

Het M specifieke instrumentenpaneel maakt het mogelijk om naast rijgegevens zoals snelheid en toerental ook aanvullende informatie voor bijzonder sportief rijden weer te geven. Wanneer het rijprogramma TRACK voor circuitgebruik is geselecteerd, kunnen in het instrumentenpaneel bijvoorbeeld de turbodruk, de spanning en tempratuur van de banden en de G-krachten bij acceleratie en in bochten worden opgeroepen. 

M transmissiehendel

Behalve het M logo bevindt zich ook de druktoets voor het selecteren van de drie drivelogic schakelprogramma's op de bovenzijde van de M transmissiehendel, direct daaronder de P-toets voor de parkeerrem. In het programma S kan de bestuurder handmatig schakelen met de transmissiehendel, in programma D geschiedt het schakelen automatisch.

Multifunctionele M stoelen

In het interieur weerspiegelen multifunctionele M stoelen voor bestuurder en bijrijder het sportieve karakter van de BMW. Diepe zittingen en hoge zijwangen versterken het kuipdesign en garanderen perfecte zijdelingse steun. Daarbij zorgen uitgebreide instelmogelijkheden voor een hoge mate comfort.

Highlights M5 CS

De krachtigste BMW M5 ooit: de BMW M5 CS. Dankzij een met 70 kg gereduceerd gewicht levert hij baanbrekende prestaties en biedt hij BMW M5 genen tot in de finesse. Een superieur vermogen van 467 kW (635 pk) katapulteert de high-performance sedan in een indrukwekkende 3,0 seconden van 0 naar 100 km/h. Dankzij exclusieve onderstel- en designcomponenten en een lichtgewicht constructie is hij uniek op gebied van prestaties en premium sportiviteit. Exclusieve designhighlights, zoals carbon elementen en accenten in Goldbronze onderstrepen zowel aerodynamisch als visueel zijn voorsprong. Het autosportkarakter zet zich voort in het interieur, met sportieve M Carbon kuipstoelen met Nürburgring silhouet op de hoofdsteunen en rode contraststiksels en een lichtgewicht achterbank met plaats voor twee personen.

M Carbon kuipstoelen
M specifieke nierengrille
M Sportuitlaatsysteem

M Carbon kuipstoelen

De M Carbon kuipstoel met verlicht M5 logo, het silhouet van de nürburgring in reliëf in de hoofdsteun en contraststiksel in de Mugellorot combineert het lage gewicht en het autosportkarakter van een kuipstoel met de functionaliteit van een M Sportstoel. De vorm biedt perfecte zijdelingse steun en uitstekend comfort op lange ritten. 

M specifieke nierengrille

De M nierengrille met omlijsting in Goldbronze uit een stuk verleent de BMW M5 CS een markante, eigen uitstraling. De voor M modellen kenmerkende dubbele spijlen zijn in hoogglans zwart uitgevoerd en bovendien voorzien van een goudbronskleurig M5 CS embleem. 

M Sportuitlaatsysteem

Het M Sportuitlaatsysteem met de minimalistische dubbele uitlaateindstukken in roestvrij staal biedt een kenmerkende sound die via de geïntegreerde kleppentechniek is aan te passen. De met de rijdynamiekknop voor de motor te selecteren programma's SPORT en SPORT+ worden begeleid door een nog intensere sound. 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.