BMW onderdelen, accessoires & lifestyle producten.

De officiële webshop van BMW voor onderdelen, accessoires en lifestyle is per 1 juli jl. uit de lucht.

Vanzelfsprekend kunt u voor alle bovengenoemde zaken terecht bij de afdeling magazijn op één van onze vestigingen.

Wist u dat Renova een eigen webshop heeft voor wielsets? Momenteel zijn we druk bezig deze webshop verder uit te breiden met o.a. lifestyle items en accessoires.

BMW onderdelen Renova

BMW Onderdelen

Uw BMW levert dag na dag topprestaties en voor de volle functionaliteit is het samenspel van alle onderdelen belangrijk. Kies daarom voor Originele BMW Onderdelen: perfecte prestaties kunnen enkel worden bereikt door de exacte afstemming van alle onderdelen van elk individueel BMW model. Zo krijgt u topkwaliteit en optimale veiligheid.

BMW accessoires

BMW Accessoires

Originele BMW Accessoires bieden u talrijke mogelijkheden om uw BMW individueel te benadrukken. Daarnaast staan Originele BMW Accessoires garant voor de beste kwaliteit en sluiten perfect aan op het design, de veiligheid en het comfort van uw BMW. Wij hebben ze voor u gerangschikt in onder andere BMW M Performance, Wielen en banden, Transportsystemen, Car Care, Trekhaken, Snap-in Adapters en Navigatie update.

BMW Lifestyle

BMW Lifestyle

Elegant, krachtig, speels: maak kennis met de BMW Lifestyle Shop. Hier kunt u dynamiek verkennen op een nieuwe manier. Een ruim aanbod aan BMW tassen, modeaccessoires, sportartikelen, artikelen voor kinderen en nog veel meer.