BMW ONDERHOUD EN SERVICES

PROFESSIONEEL, BETROUWBAAR EN WAAR VOOR UW GELD.

Als u ten volle wilt genieten van het rijden in uw BMW, is goed en regelmatig onderhoud noodzakelijk. Uw BMW geeft zelf aan wanneer er onderhoud nodig is. U kunt met onze werkplaatsplanner direct een afspraak maken voor onderhoud aan uw BMW in één van onze vestigingen in Tilburg, Waalwijk of Breda. Dit geldt ook voor de APK. Als uw BMW onverhoopt schade heeft opgelopen, nemen wij de bijbehorende zorgen uit handen. U hoeft alleen de schade bij uw verzekeringsmaatschappij te melden, de rest wordt voor u geregeld.

Bandenwissel
Verlengde Pechhulp
Schade

Bandenwissel

Twee momenten in het jaar staan in het teken van de seizoens-wielen wissel. Wij bieden u graag de mogelijkheid deze tijdens onze speciale ''Wielen Wisseldagen'' te laten uitvoeren.

Direct inplannen?
Plan via onze planner direct een afspraak in voor uw BMW, op de dag, het tijdstip en de vestiging van uw keuze. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u spoedig weer onderweg bent.

 

Verlengde Pechhulp

Voor alle BMW rijders met een BMW ouder dan 5 jaar is het mogelijk onbezorgd te blijven rijden met BMW Verlengde Pechhulp. BMW Verlengde Pechhulp is een uitgebreid pakket dat gemakkelijk online is af te sluiten. U kunt daarmee - wanneer u maar wilt - gebruik maken van alle hulpdiensten, totdat uw BMW 10 jaar oud is. Bij inschrijving ontvangt u de BMW Service Card met BMW Privileges ‘Gold’ status.

Wat te doen bij schade

Schade

Schade rijden blijft een vervelende aangelegenheid. Naast uw beschadigde BMW komen er veel andere zaken om de hoek kijken waar u helemaal niet op zit te wachten.
Wij begrijpen dit als geen ander en zijn er voor u om dit uit handen te nemen. Het enige wat aan uw kant dient te gebeuren is de schademelding bij de verzekeringsmaatschappij, de rest wordt keurig voor u geregeld!

APK
Renova First Class Garantie
APK voor uw BMW

APK

Uw BMW geeft zelf aan wanneer hij even naar de werkplaats wil. Alleen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid.
Dat komt omdat deze keuring niet behoort tot het voorgeschreven onderhoud: de APK is wettelijk verplicht. Voor de APK is Renova het aangewezen adres.

First Class Garantie BMW

Renova First Class Garantie

Verloopt de garantie op uw BMW maar wilt u het gevoel van zorgeloos rijplezier op uw BMW behouden? Renova BMW biedt u de unieke mogelijkheid om uw garantieperiode te verlengen. U kunt dit zelf snel en online tegen een scherpe prijs verlengen. Uw lopende garantieperiode wordt verlengd in aangepaste vorm met Renova First Class Garantie. Bent u benieuwd naar de kosten en voorwaarden? Klik dan op onderstaande button.