BMW Onderhoud en services

Professioneel, betrouwbaar en waar voor uw geld

Als u ten volle wilt genieten van het rijden in uw BMW, is goed en regelmatig onderhoud noodzakelijk. Uw BMW geeft zelf aan wanneer er onderhoud nodig is. U kunt met onze werkplaatsplanner direct een afspraak maken voor onderhoud aan uw BMW in één van onze vestigingen. Dit geldt ook voor de APK. Als uw BMW onverhoopt schade heeft opgelopen, nemen wij de bijbehorende zorgen uit handen. U hoeft alleen de schade bij uw verzekeringsmaatschappij te melden, de rest wordt voor u geregeld.

Bandenwissel

Weer of geen weer, wij zorgen er graag voor dat u zomer en winter veilig de weg op kunt. Neem contact met ons op dan adviseren wij u welke band voor uw BMW geschikt is of plan nu uw bandenwissel.

Verlengde pechhulp

Exclusief voor alle BMW-rijders met een BMW ouder dan 5 jaar: blijf onbezorgd rijden met BMW Verlengde Pechhulp. Een mooie kans voor BMW’s van 5 tot 20 jaar, waarmee u ten alle tijden gebruik kunt maken van alle hulpdiensten.

Sluit u BMW Verlengde Pechhulp af in combinatie met onderhoud dan betaalt u tijdelijk slechts € 35,-*.

* Geldig tot en met 31 december 2023.

Schade aan uw BMW?

Schade rijden blijft een vervelende aangelegenheid. Naast uw beschadigde BMW komen er veel andere zaken om de hoek kijken waar u helemaal niet op zit te wachten.
Wij begrijpen dit als geen ander en zijn er voor u om dit uit handen te nemen. Het enige wat aan uw kant dient te gebeuren is de schademelding bij de verzekeringsmaatschappij, de rest wordt keurig voor u geregeld!

APK Afspraak

Uw BMW geeft zelf aan wanneer hij even naar de werkplaats wil. Alleen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid.

Dat komt omdat deze keuring niet behoort tot het voorgeschreven onderhoud: de APK is wettelijk verplicht. Voor de APK is Renova het aangewezen adres.

BMW Service Inclusive

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is BMW Service Inclusive. U kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordelig inkopen. Daarmee bent u veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt.

Airco Service

Naar verloop van tijd is het mogelijk dat uw airco minder goed gaat functioneren. Dit kan komen doordat het koudemiddel verdampt, weglekt of dat de filters aan vervanging toe zijn. Met regelmatig onderhoud voorkomt u dat deze gerepareerd of vervangen moet worden. Maak nu gebruik van onze airco service zodat u kunt genieten van een optimaal klimaat in uw BMW.