BMW operational lease

Vanaf € 605,- per maand

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit vaste maandbedrag zitten vrijwel alle kosten inbegrepen. Hier bij kunt u denken aan verzekering, onderhoud, rente, afschrijving, banden, reparatie, houderschapbelasting en vervangend vervoer. Het enige dat u zelf nog moet doen is tanken!

Wat is er inbegrepen bij Operational lease

Scherp all-in tarief
Geen grote eenmalige investering
Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
Onderhoud bij uw eigen BMW dealer
Verzekerd van de beste service en mobiliteit
De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

BMW Operational lease online afsluiten

Wilt u een nieuwe BMW rijden en hier een Operational Lease overeenkomst voor afsluiten, dan kunnen we samen met u het gehele proces online doorlopen en afronden. Van uw wensen ten aanzien van een nieuwe BMW tot het afsluiten van het contract. We leveren indien gewenst zelfs de auto bij u voor de deur af. Een bezoek aan een vestiging is dus niet noodzakelijk.

Kies de BMW van uw voorkeur in de Operational Lease calculator en vraag vrijblijvend een offerte aan. De door u geselecteerde BMW dealer neemt vervolgens contact met u op.

Flex Lease

Voor meer Flexibiliteit

Lease je nieuwe BMW en je weet exact wat je maandelijks kwijt bent. Dit geeft je de nodige zekerheid. Maar wellicht heb je ook behoefte aan vrijheid en flexibiliteit. In dat geval is er BMW Flex. Door BMW Flex Lease als optie toe te voegen aan je Operational Lease overeenkomst heb je namelijk de flexibiliteit om je overeenkomst vanaf 1 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen. 

Voor nu is BMW Flex lease enkel beschikbaar op de BMW X1 sDrive18i en de BMW X1 sDrive23i.

Voor wie is Operational lease interessant

Operational Lease is voor zakelijke BMW rijders - zij die BTW kunnen verrekenen - interessant. U hoeft namelijk niet te investeren in één of meerdere auto's, het beheer en de bijbehorende administratie. Dit regelen wij voor u. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de inruil- of restwaarde.

Breng een bezoek aan onze showroom