BMW winterwielsets

In de winter maken de juiste banden het verschil. Winterbanden bieden al meer veiligheid dan zomerbanden zodra de temperatuur onder de 7°C komt, in Nederland is dat al snel 5 maanden per jaar. Daarom biedt Renova een groot assortiment BMW Winterwielsets voor uw BMW. 

U profiteert nu tot en met 31 maart 2022 van 15% korting op alle nieuwe BMW winterwielsets.

De mogelijkheden voor uw BMW kunt u bekijken in onze online Renova onderdelen shop. Reserveer nu uw wielset, dan bent u in alle weersomstandigheden verzekerd van rijplezier én veiligheid.

Wielsets voor uw BMW 1 serie

Een greep uit ons aanbod

Styling 474

Het merk en type band is Continental Winter Contact TS860S met een profieldiepte van 8.0 mm+. Het gaat om een velg van 16". De wielset is direct uit voorraad leverbaar. 

Van € 1.520,- Voor € 1.292,-

Styling 489

Het merk en type band is Pirelli W 210 Snowcontrol 3 met een profieldiepte van 8.0 mm +. Het gaat om een velg van 17". De wielset is direct uit voorraad leverbaar. 

Van € 2.000,- Voor € 1.700,-

Styling 556M

Het merk en type band is Bridgestone Blizzak LM001 * RFT met een profieldiepte van 8.0 mm+. Het gaat om een velg van 18". De wielset is direct uit voorraad leverbaar. 

Van € 2.340,- Voor € 1.989,-

Renova velgenherstel

Om zorgeloos en veilig de winterse weersomstandigheden te trotseren, is het verstandig om uw zomerbanden tijdig te wisselen voor winterbanden. Naast de voordelen van winterbanden kunnen we er nu voor zorgen dat niet alleen uw zomerbanden veilig bij ons worden opgeslagen in ons bandenhotel, maar ook dat uw velgen direct worden gerepareerd. Uw velgen worden inhouse professioneel gerepareerd zodat uw BMW er weer als nieuw uitziet. En dat al vanaf €195,- inclusief BTW.

Maak vandaag nog een online afspraak voor het herstel van uw velgen!

KEEP IT CLEAN.

Velgenreiniger

Verwijder hardnekkig vuil en stof op uw velgen met de krachtige, maar zuurvrije, velgenreiniger van BMW. Geschikt voor alle soorten velgen en eenvoudig aan te brengen dankzij de spray flacon.

€ 17,- incl. BTW

BMW naafdoppen

Geef uw BMW velgen de perfecte sportieve look met het BMW Naafdop Logo. Terwijl u rijdt en uw banden en velgen roteren, blijft deze naafdop altijd leesbaar. Geschikt voor originele lichtmetalen velgen van BMW.

€ 85,- incl. BTW