BMW X2

Leverbaar vanaf € 46.098,-

Absoluut uniek. Bijzonder uitzonderlijk. De nieuwe BMW X2 maakt al vanaf de eerste blik zijn sportieve ambities duidelijk. Met zijn uitdagende sportiviteit biedt hij een dynamische en lichtvoetige performance die uniek is in deze klasse. Gecombineerd met een hoogwaardig interieur en vele innovatieve technologieën is hij de extraverte hoofdrolspeler van een nieuwe tijd. Met een karaktervol ontwerp en een sportief afgestelde wielophanging staat hij garant voor een ongeëvenaard niveau van rijplezier in dit segment.

Lease uw bmw x2

Een BMW Private Lease contract heeft een hoop voordelen. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag. Op deze manier komt u minder snel voor onverwachte kosten te staan. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers. Bij een Private Lease contract zit vrijwel alles inbegrepen, op het tanken en de eventuele bekeuringen na. 

Wat is er inbegrepen bij Private Lease:

 • Onderhoud & reparatie
 • Allriskverzekering met een eigen risico van € 135,-
 • Wegenbelasting (motorrijtuigbelasting)
 • Afschrijvingskosten
 • Bandenvervanging (bij slijtage)
 • Afleveringskosten en leges
 • Pechhulp (NL & buitenland)

* Op basis van 48 maanden & 10.000 km

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit vaste maandbedrag zitten vrijwel alle kosten inbegrepen. Hier bij kunt u denken aan verzekering, onderhoud, rente, afschrijving, banden, reparatie, houderschapbelasting en vervangend vervoer. Het enige dat u zelf nog moet doen is tanken!

 • Geen grote eenmalige investering
 • Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Onderhoud bij uw eigen BMW dealer
 • Verzekerd van de beste service en mobiliteit
 • De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
 • Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

*Op basis van 48 maanden & 20.000 km.

Rijdynamiek van de BMW X2.

Krachtige motoren. Directe besturing. Optioneel M sportonderstel. Een uiterst precieze handling die maatstaven zet in deze klasse. Voor temperamentvolle dynamiek en levendige wendbaarheid – zowel tijdens de sprint als op de lange afstand, in de stad of op bochtige achterafwegen. Eigenschappen die nog verder versterkt kunnen worden met de optionele vierwielaandrijving BMW xDrive. Dit systeem voorziet de nieuwe BMW X2 van uitmuntende tractie en spoorstabiliteit, waarmee hij zelfs de scherpste bochten neemt alsof hij op rails loopt. Snelle hartslag inbegrepen – voor iedereen die er klaar voor is.

De BMW X2 GoldPlay Edition

Leverbaar vanaf € 52.441,-

Ga voor goud: of het nu gaat om de bijzonder efficiënte BMW X2 xDrive25e met innovatieve hybride aandrijving, de BMW X2 M35i vol adrenaline of een van de andere motorvarianten – met exclusieve details zoals de decals in Galvanic Gold trekt de BMW X2 GoldPlay Edition overal de aandacht.

Exterieur
Interieur
Motorvarianten

Exterieur

De nieuwe BMW X2 GoldPlay Edition is gebaseerd op het Model M Sport. Een bijzonder highlight van de BMW X2 GoldPlay Edition is het gebruik van de exclusieve kleur Galvanic Gold voor de omlijsting van de nierengrille en buitenspiegelkappen. De standaard 19 inch lichtmetalen M wielen en de optionele 20 inch aerodynamische M wielen zijn voorzien van opvallende inserts in Galvanic Gold. 

De carrosseriekleur San Remo Green is exclusief voor de GoldPlay Edition en daarmee voor het eerst leverbaar op de BMW X2. Bij de Frozen carrosseriekleuren worden de folie en Galvanic Gold accenten voor de BMW nierengrille en buitenspiegelkappen achterwege gelaten. In plaats daarvan is de omlijsting van de nierengrille uitgevoerd in het zwart en de spiegelkappen in carrosseriekleur.

Interieur

M specifieke interieuruitrustingen en innovatieve details zorgen voor een sportieve en exclusieve ambiance in de BMW X2 GoldPlay Edition. Stijlvolle accenten verwijzen naar het exterieurdesign, zoals de instaplijsten met Edition opschrift in Galvanic Gold. De model specifieke interieurlijsten op het dashboard verwijzen naar de grafische folie van het exterieur. Voor deze Golden Mica decoratie is daarbij voor het eerst een graveertechniek met laser toegepast die vervolgens is afgewerkt met blanke lak. 

Verder wordt het interieur van de BMW X2 GoldPlay Edition gekenmerkt door M Sportstoelen met prominente zijwangen, geïntegreerde hoofdsteunen, bekleed in exclusief leder Dakota geperforeerd.

Motorvarianten

De BMW X2 GoldPlay Edition is leverbaar met een ruime keuze aan aandrijfvarianten:

 • BMW X2 sDrive18i
 • BMW X2 M35i
 • BMW X2 xDrive25e
 • BMW X2 xDrive25d