BMW X2 M Mesh Edition

Nu nog aantrekkelijker

De BMW X2 Sports Activity Coupé (SAC) is nu nog aantrekkelijker en onderscheidt zich nog meer als BMW X2 M Mesh Edition. De op de BMW X2 Model M Sport X gebaseerde BMW X2 M Mesh Edition is voorzien van stijlvolle designdetails en een exclusieve uitrusting om nóg actievere klanten aan te spreken in een doelgroep die jong is of zich jong voelt. Marktintroductie vanaf november 2020. De prijs van de BMW X2 M Mesh Edition bedraagt € 4.995,-.

Uniek uiterlijk M Mesh Edition

Uniek uiterlijk dankzij de BMW M nierengrille in hoogglanzend zwart, met een opvallend driedimensionaal Mesh effect dat is geïnspireerd op de autosport, plus de nieuwe kleur Frozen Black-Brown, specifiek voor deze uitvoering. Deze mokka-achtige tint komt voor op de bumperinzetten, de panelen op de portieren, de dorpelverbreders en de wielkuiplijsten.

Opvallende decoraties op en langs de randen van de motorkap en op de portieren zijn standaard. De in gedurfd oranje uitgevoerde stickers vullen de nieuwe metallic carrosseriekleur Brooklyn Grey – exclusief voor de M Mesh Edition – perfect aan, net als de carrosseriekleur Sapphire Black metallic. Als de keuze valt op de carrosseriekleur Alpine White, Phytonic Blue of Sunset Orange metallic, dan zijn de stickers uitgevoerd in zwart. De stickers kunnen desgewenst ook achterwege gelaten worden. Nieuwe aerodynamische 19 en 20 inch M wielen met accenten in dezelfde kleur als de stickers.

De BMW X2 M Mesh Edition heeft het nieuwe, zelfverzekerde frontdesign van de BMW X2, inclusief de LED koplampen met geïntegreerde mistlampen. Adaptieve LED koplampen met matrixfunctie (vier segmenten) voor grootlicht en BMW Individual verlichting Shadow Line zijn optioneel. Een nieuw item in de standaarduitvoering is de projectie van het X2 logo vanuit de buitenspiegel aan bestuurderszijde.