BMW X4

Leverbaar vanaf € 68.976,-

De nieuwe BMW X4 markeert een nieuw hoofdstuk van het succesverhaal van de eerste Sports Activity Coupé in de premium middenklasse. Van de BMW X4 zijn al ruim 200.000 exemplaren verkocht. De tweede generatie van het model legt duidelijk het accent op sportiviteit en expressief design. De nieuwe BMW X4 combineert de robuustheid van een X model met de gebalde kracht van een sportauto.

Lease uw bmw x4

Een BMW Private Lease contract heeft een hoop voordelen. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag. Op deze manier komt u minder snel voor onverwachte kosten te staan. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers. Bij een Private Lease contract zit vrijwel alles inbegrepen, op het tanken en de eventuele bekeuringen na. 

Wat is er inbegrepen bij Private Lease:

 • Onderhoud & reparatie
 • Allriskverzekering met een eigen risico van € 135,-
 • Wegenbelasting (motorrijtuigbelasting)
 • Afschrijvingskosten
 • Bandenvervanging (bij slijtage)
 • Afleveringskosten en leges
 • Pechhulp (NL & buitenland)

* Op basis van 48 maanden & 10.000 km

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit vaste maandbedrag zitten vrijwel alle kosten inbegrepen. Hier bij kunt u denken aan verzekering, onderhoud, rente, afschrijving, banden, reparatie, houderschapbelasting en vervangend vervoer. Het enige dat u zelf nog moet doen is tanken!

 • Geen grote eenmalige investering
 • Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Onderhoud bij uw eigen BMW dealer
 • Verzekerd van de beste service en mobiliteit
 • De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
 • Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

*Op basis van 48 maanden & 20.000 km.

De BMW X4 staat voor puur rijplezier. Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn dadendrang in één oogopslag duidelijk. Daarnaast beschikt de nieuwe BMW X4 over uitmuntende rijdynamiek, innovatieve lichtgewichte constructie met een lager zwaarte punt en nog een hoger prestatieniveau. Voor welke uitdaging u ook komt te staat, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit!

De prijsstelling van de nieuwe BMW X4 is gebaseerd op die van de BMW X3 -waarmee hij veel van zijn techniek deelt- en ligt daar circa € 3.000,- boven. Direct bij de lancering levert BMW vijf motorvarianten, waarvan drie diesels en twee benzinevarianten.

De nieuwe BMW X4 is gegroeid.

De nieuwe BMW X4 is gegroeid.

De nieuwe BMW X4 is ten opzichte van het uitgaande model in de lengte (+81 mm), de breedte (+37 mm) en qua wielbasis gegroeid (+54 mm). De hoogte is met 3 mm verminderd. Met zijn uitbundig vormgegeven en dynamisch gestrekte lijnen presenteert de nieuwe Sports Activity Coupé zich als een opvallend sportief lid van de BMW X familie. Het gewicht van de nieuwe BMW X4 is tot wel 50 kilogram lager dan dat van zijn voorganger. Dat is te danken aan de maatregelen in het kader van BMW EfficientLightweight. De nieuwe BMW X4 heeft de beste aerodynamica in dit segment met een luchtweerstandscoëfficient (Cd) van 0,30.

BMW X4 achterkant

Geen uitdaging te groot.

Als het gaat om dynamiek is geen uitdaging te groot voor de BMW X4. Dankzij het bijzonder lage zwaartepunt, het adaptieve M onderstel en een dynamischer afgestelde Variable Sport Steering brengt hij elke taak met consequente stabiliteit, maximale precisie en een unieke handling tot een goed einde. De beste onderstelsystemen zijn standaard op de BMW X4 óf zijn optioneel leverbaar: Variable Sport Steering, Performance Control, Adaptive M wielophanging, M Sport differentieel en M Sport remmen.

DE BMW X4 PRESTEERT OOK ONLINE.

De digitale services en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW X4.

De topprestaties van de BMW X4 worden consequent van de weg naar het world wide web doorgetrokken. De modernste bestuurdersassistentiesystemen zorgen voor een maximum aan veiligheid en comfort, terwijl het innovatieve infotainmentsysteem u tegelijkertijd voorziet van infotainment en informatie. En met de slimme digitale services van BMW ConnectedDrive blijft u onderweg steeds optimaal verbonden – voor een eenvoudige en ontspannen dagelijkse mobiliteit.

De uitrusting Driving Assistant Plus biedt meer comfort en veiligheid in eentonige verkeerssituaties zoals files, langzaam rijdend verkeer of lange ritten in de stad, of onoverzichtelijke verkeerssituaties op provinciale wegen of snelwegen, en bij kruisingen of wisselen van rijstrook.

De bediening van het infotainmentsysteem is nu nog eenvoudiger, overzichtelijker en informatiever. Naar wens kan de bestuurder daarvoor het touchscreen, de iDrive Controller, de spraaksturing of BMW Gesture Control gebruiken. Steeds drie tegels van het hoofdmenu zijn uitgevoerd als live-tegels in plaats van als statische menuvensters.

Het multifunctionele instrumentenpaneel met Black Panel-technologie en een schermdiagonaal van 12,3 inch zorgt voor een indrukwekkende visuele omlijsting van de rij beleving. Drie verschillende weergaven en hun specifieke kenmerken, elk grafisch en in kleur aangepast, zijn herkenbaar in de instrumentencombinatie: ECO PRO, COMFORT en SPORT.

BMW Connected informeert u via een daarvoor geschikte smartphone of smartwatch over de berekende optimale vertrektijd, zodat u uw volgende bestemming op tijd kunt bereiken. Het systeem berekent de voorgestelde vertrektijd op basis van real time verkeersgegevens.

De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WLAN Hotspot met LTE-standaard, die tegen betaling verbinding met het internet mogelijk maakt. Deze loopt via de vast in de BMW ingebouwde SIM-kaart en een bijbehorend betaaltarief voor HotSpot Drive van Telekom.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden (uitrustingsafhankelijk) onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen op uw afspraak: de service 'Navigate door to door' van BMW Connected maakt het mogelijk. Na aankomst op de geselecteerde bestemming wordt u via uw smartphone of een daaraan gekoppelde smartwatch vanaf de geparkeerde BMW te voet naar de uiteindelijke bestemming genavigeerd.