BMW X4

DE NIEUWE BMW X4 IS GEGROEID.

De nieuwe BMW X4 markeert een nieuw hoofdstuk van het succesverhaal van de eerste Sports Activity Coupé in de premium middenklasse. Van de BMW X4 zijn al ruim 200.000 exemplaren verkocht. De tweede generatie van het model legt duidelijk het accent op sportiviteit en expressief design. De nieuwe BMW X4 combineert de robuustheid van een X model met de gebalde kracht van een sportauto.

De BMW X4 staat voor puur rijplezier. Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn dadendrang in één oogopslag duidelijk. Daarnaast beschikt de nieuwe BMW X4 over uitmuntende rijdynamiek, innovatieve lichtgewichte constructie met een lager zwaarte punt en nog een hoger prestatieniveau. Voor welke uitdaging u ook komt te staat, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit!

De prijsstelling van de nieuwe BMW X4 is gebaseerd op die van de BMW X3 -waarmee hij veel van zijn techniek deelt- en ligt daar circa € 3.000,- boven. Direct bij de lancering levert BMW vijf motorvarianten, waarvan drie diesels en twee benzinevarianten.