BMW X7

Met zijn onnavolgbare combinatie van exclusiviteit, dynamische uitmuntendheid, weelderige ruimte en veelzijdigheid heeft de BMW X7 zich snel ontwikkeld tot het meest succesvolle BMW-model in de luxeklasse. Verschillende verfijningen in het design versterken het unieke karakter van de BMW X7. 

De productie van de nieuwe BMW X7 start vanaf augustus 2022.

Exclusiviteit
Dynamiek
Veelzijdigheid

Het vernieuwde design

Het door iconische BMW kenmerken geïnspireerde design van de voorzijde van de nieuwe BMW X7 is zelfverzekerd en sportief. In samenspel met de verlichte BMW Iconic Glow nierengrille krijgt de voorzijde een bijzonder progressieve uitstraling. De dubbele spijlen van de nierengrille zorgen samen met exclusieve chromen highlights voor een bijzonder accent.

Aan de achterzijde van de nieuwe BMW X7 zorgen driedimensionale achterlichten voor een moderne aanblik. Een verfijnde chroomlijst, omsloten door rookglas, verbindt beide achterlichten en vormt een hoogwaardig accent. Ook benadrukt deze lijst de breedte van de BMW, voor een krachtige en elegante uitstraling.

Motorisering

BMW X7 xDrive40i

De BMW X7 eDrive40i is voorzien van een zescilinder-in-lijn benzinemotor in combinatie met de 48V mild hybride technologie. Dit levert 380 pk op. De BMW sprint van 0-100 km/h in 5.8 seconden. Het verbruik van de nieuwe X7 is 10.5 - 9.2 l/100 km. De topsnelheid van de BMW X7 eDrive40i is 250 km/h.

BMW X7 M60 xDrive

De BMW X7 M60i xDrive is voorzien van een 4,4 liter V8 benzinemotor in combinatie met de 48V mild hybride technologie en de 8-traps Steptronic Sport Transmissie met stuurschakeling. Dit levert 530 pk op. De BMW sprint van 0-100 km/h in 4.7 seconden. Het verbruik van de nieuwe X7 is 13.3 - 12.2 l/100 km. De topsnelheid van de BMW X7 eDrive40d is 250 km/h.

BMW X7 xDrive40d

De BMW X7 eDrive40d is voorzien van een zescilinder-in-lijn dieselmotor in combinatie met de 48V mild hybride technologie. Dit levert 352 pk op. De BMW sprint van 0-100 km/h in 6.1 seconden. Het verbruik van de nieuwe X7 is 8.7 - 7.6 l/100 km. De topsnelheid van de BMW X7 eDrive40d is 243 km/h.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Highlights interieurdesign

Crafted Clarity

Het interieur van de nieuwe BMW X7 maakt indruk met bijzonder hoogwaardige materialen. Exclusieve elementen zoals de glasapplicatie 'Crafted Clarity' voor de transmissiehendel, de BMW iDrive Touch Controller en de start-/stopknop benadrukken dit op indrukwekkende wijze.

Comfort

Ook achterin genieten de inzittende van een royaal ruimteaanbod en het hoogste zitcomfort, zoals met de nieuwe uitrusting BMW Individual Leder merino in Bicolor Elfenbeinweiß en Atlasgrau.

Techniek

In de cockpit komen de nieuwste technieken samen in elegante, digitale esthetiek. Het BMW Curved Display geeft het dashboard een bijzonder slanke uitstraling. De innovatieve Ambiance lichtlijst onder de sierlijsten vormt met zijn kristaloptiek en prismastructuur een zowel visuele als functionele highlight.