BMW Z4 Roadster

leverbaar vanaf € 55.617,-

De BMW Z4 Roadster is de open, premium sportauto van dit moment. BMW heeft een rijke historie als het gaat om rijplezier en de BMW Z4 Roadster is de nieuwste interpretatie van het klassieke roadster-concept. De tweezitter combineert maximale wendbaarheid en opwindende dynamiek met een verleidelijk design en een puristisch interieur.
 

Lease uw bmw z4

Een BMW Private Lease contract heeft een hoop voordelen. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag. Op deze manier komt u minder snel voor onverwachte kosten te staan. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers. Bij een Private Lease contract zit vrijwel alles inbegrepen, op het tanken en de eventuele bekeuringen na. 

Wat is er inbegrepen bij Private Lease:

 • Onderhoud & reparatie
 • Allriskverzekering met een eigen risico van € 135,-
 • Wegenbelasting (motorrijtuigbelasting)
 • Afschrijvingskosten
 • Bandenvervanging (bij slijtage)
 • Afleveringskosten en leges
 • Pechhulp (NL & buitenland)

* Op basis van 48 maanden & 10.000 km

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit vaste maandbedrag zitten vrijwel alle kosten inbegrepen. Hier bij kunt u denken aan verzekering, onderhoud, rente, afschrijving, banden, reparatie, houderschapbelasting en vervangend vervoer. Het enige dat u zelf nog moet doen is tanken!

 • Geen grote eenmalige investering
 • Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Onderhoud bij uw eigen BMW dealer
 • Verzekerd van de beste service en mobiliteit
 • De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
 • Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

*Op basis van 48 maanden & 20.000 km.

BMW Z4, de ultieme roadster

De nieuwe BMW Z4 is een uiterst moderne toevoeging aan BMW’s rijke historie van iconische roadsters. Tweezitter met elektrisch bedienbare softtop. Vernieuwde proporties, centrale zitpositie, kortere wielbasis voor verbeterde wendbaarheid en grotere spoorbreedte dan zijn voorganger. Gewichtsbesparende maatregelen, ideale 50:50 gewichtsverdeling en aerodynamisch geoptimaliseerde carrosserie. Ervaar de BMW Z4 Roadster zelf! 

Exterieur BMW Z4

Het exterieurdesing van de nieuwe BMW Z4 heeft functionele vormen en diverse kenmerkende details. Zo zijn de koplampen geplaatst op de uiterste hoeken van de neus en voor het eerst met een verticale opstelling. LED-koplampen standaard, adaptieve LED-koplampen met matrixfunctie voor niet-verblindend grootlicht en bochtenverlichting optioneel. Grote BMW-nierengrille met nieuw ontworpen rooster. Brede motorkap met prominente contourlijnen die zich uitstrekken over de wielkasten. Grote Air Breathers vormen het startpunt van de taillelijn en de contouren van het oppervlak langs de flanken. Gespierde, gesculptuurde achterzijde met harmonieus geïntegreerde spoiler, slanke led-achterlichten en diffuser.
 

Interieur BMW Z4

De nieuwe BMW Z4 Roadster is voorzien van een moderne, hoogwaardige interieurstijl met nadrukkelijke focus op de bestuurder. Lijnen die naar voren zijn gericht met een dynamisch elan en duidelijk gestructureerde bedieningspanelen. Gereduceerde sierpanelen versterken het puristische karakter. De contouren van de deurpanelen weerspiegelen een aantal grafische exterieurelementen aan de zijkant.

De Z4 Roadster is uitgebreid met rijke standaarduitrusting die het karakter van een sportwagen versterkt. Specifieke sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. Standaard Vernasca-leder voor de BMW Z4 sDrive30i, terwijl het interieur van de BMW Z4 M40i standaard is voorzien van een combinatie van leder en Alcantara. Vaste rolbeugels en standaard windscherm.
 

Motoren BMW Z4 Roadster

- BMW M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor met een vermogen van 250 kW (340 pk) en een koppel van 500 Nm

- Acceleratie 0 - 100 km/h: 4,6 s;

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 7,4 – 7,1 l/100 km

- BMW 4-cilinder benzinemotor met een vermogen van 190 kW (258 pk) en een koppel van 400 Nm

- Acceleratie 0 - 100 km/h: 5,4 s;

- Topsnelheid: 250 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 6,1 – 6,0 l/100 km

- BMW 4-cilinder benzinemotor met een vermogen van 145 kW (197 pk) en een koppel van 320 Nm

- Acceleratie 0 - 100 km/h: 6,6 s;

- Topsnelheid: 240 km/h

- Brandstofverbruik gemiddeld: 6,1 – 6,0 l/100 km

Bekijk de brochure en prijslijst van de BMW Z4