BMW ZOMERCHECK

Alles voor een stralende zomer

Waar uw plannen u ook naartoe leiden, u wilt zorgeloos kunnen genieten van het rijplezier van uw BMW. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om een uitgebreide Zomercheck te laten uitvoeren. Onze experts controleren uw BMW op de 20 belangrijkste punten en zorgen dat uw auto weer helemaal zomerklaar is. 

Wanneer u bij ons een afspraak maakt voor de zomercheck, ontvangt u een unieke Renova hamamdoek van ons cadeau. 

Zorgeloos op avontuur

Doe de BMW zomercheck

Waar u deze vakantie ook naartoe gaat, het is fijn als u zeker weet dat uw BMW overal op voorbereid is. Want in een hittegolf is uw airconditioning een verademing en tijdens een flinke regenbui zijn goede ruitenwissers geen overbodige luxe. Daarom wordt alles zorgvuldig gecontroleerd tijdens de BMW Zomercheck. Maar ook uw remblokken, verlichting, banden en vloeistoffen. Onze experts weten precies waar ze op moeten letten. Boek vandaag nog een zomercheck voor slechts € 50,- dan weet u zeker dat uw BMW de hele zomer als een zonnetje rijdt.

Even opfrissen

Onderhoud voor uw airco

Om de lucht in uw BMW zo aangenaam mogelijk te houden, zorgt uw airconditioning of klimatisering naast een fijne temperatuur ook voor de afvoer van condens. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van koudemiddel, dat na verloop van tijd opraakt. Ook kan de condensor vervuild raken wat kan zorgen voor onaangename geuren in uw auto. Het is dus belangrijk om uw airconditioning op tijd te laten onderhouden. Met de preventieve en periodieke check door onze experts wordt uw airconditioning gecontroleerd, het koudemiddel bijgevuld en de condensor goed schoongemaakt. Zo rijdt u de hele zomer weer fris rond. U kunt de airco check al laten uitvoeren vanaf € 39,95,-.

Altijd de juiste afslag

Navigatie update voor uw BMW

Wist u dat elk jaar ongeveer 15 procent van het wegennet verandert? Bovendien komen er steeds nieuwe geografische gegevens en Points of Interest bij. Voor bijna alle BMW Navigatiesystemen is er daarom een kaartupdate beschikbaar. En als u de werkplaats bezoekt van mei tot en met september, dan ontvangt u de BMW Navigatie-update voor slechts € 69,- (in plaats van € 109,-). Zo weet u zeker dat u deze zomer geen afslag zult missen. Maak vandaag nog een afspraak.

Mooi meegenomen

Voordeel op BMW transportoplossingen

Soms is het prettig als u net wat meer mee kunt nemen op reis. Een extra tent, uw elektrische fietsen of toch die surfplank? Met de BMW transportoplossingen kunt u vrijwel alles vervoeren. En of u nu een dakbox met dakdragers of een fietsendrager kiest, u weet zeker dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Bovendien past iedere oplossing mooi bij het design van uw BMW. En het beste nieuws? U ontvangt nu 15% voordeel op uw bestelling. Dat is nog eens mooi meegenomen.

Product van de maand

Van € 23,99 voor € 15,98

De BMW lederverzorgingsset reinigt, beschermt en verzorgt hoogwaardige lederwaren. Kostbare oliën behouden de natuurlijke eigenschappen van het leer en verfrissen de typische leergeur. UV-beschermingscomponenten voorkomen ook schade aan het materiaal door direct zonlicht. Ook is onze leerreinigingsschuim in de aanbieding van € 15,50,- nu voor € 9,95,-

  • combinatie van verschillende verzorgende stoffen
  • draagt bij aan het waardebehoud van het voertuig
  • bevat: leerverzorgingslotion met UV-bescherming (250 ml), drie sponzen en vijf reinigingsdoekjes