BMW Zwartepoorte wordt BMW Renova

Het enige dat verandert is de achterkant van uw BMW

Met ingang van 6 maart 2020 is BMW Roosendaal en Goes (Zwartepoorte) overgenomen door Renova Group. BMW Zwartepoorte gaat nu verder onder de naam BMW Renova. 

De dagelijkse leiding van de vestiging in Roosendaal blijft in handen van Kees Baas (59). Kees kent zowel de vestiging als de regio zeer goed en is door Renova aangesteld als vestigingsmanager voor Renova Roosendaal. Kees heeft meer dan 20 jaar ervaring bij de vestiging in Roosendaal, waar hij onder andere verantwoordelijk is geweest voor de verkoop- en de aftersalesactiviteiten.

De dagelijkse leiding van de vestiging in Goes komt in handen van Dolf Kuijpers. Dolf is aangesteld als vestigingsmanager voor Renova Goes. Dolf is al sinds jaar en dag actief in de automotivewereld en kent de markt in Zeeland als geen ander.

Behalve de wijziging in naam brengt deze overname voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Heeft u vragen over de overname? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden eventuele vragen graag!

Wij heten u welkom bij Renova. 

BMW Occasions
Team renova

Renova Group

Opgericht in 1961

Renova is opgericht in het jaar 1961, in Tilburg. De wens bestond om klanten een totaalpakket te kunnen bieden. In 2003 en 2004 zijn de vestigingen in Waalwijk en Breda toegevoegd aan het familiebedrijf. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een one-stop-shop waar u terecht kunt voor de merken BMW en MINI, onderhoud, schadeherstel en auto lease (sinds 2006). Vanaf maart 2020 kunnen we daar nu aan toevoegen de vestigingen Roosendaal en Goes.