My BMW App

Alles binnen handbereik

Check de status van uw BMW, bedien veel functies op afstand, plan uw ritten vooraf, maak de volgende serviceafspraak en ontdek de wereld van BMW – heel gemakkelijk via de smartphone.

Highlights van de My BMW App

  • Direct toegang tot status en functies van uw BMW
  • Slimme diensten en ondersteuning voor de elektrische rijder
  • Uitgebreide navigatie- en kaartfuncties om uw ritten te plannen
  • Plan eenvoudig het onderhoud voor uw BMW
  • Regelmatige updates en nieuwe functionaliteiten
  • Gebruik de app in demomodus ook zonder uw BMW

Hoe werkt de My BMW App?

De belangrijkste vragen & antwoorden

De My BMW App is de universele interface met uw BMW¬en met alle andere producten en services van BMW. De My BMW App houdt u altijd op de hoogte van de status van uw BMW. Afhankelijk van de uitrusting maakt de My BMW App ook de weergave van de locatie van de BMW mogelijk, evenals het op afstand ver- en ontgrendelen van de portieren en het vastleggen van de omgeving van de auto (Remote 3D View). Met de My BMW App kunt u bestemmingen vanuit uw smartphone naar het navigatiesysteem in uw BMW verzenden. Ook voor geëlektrificeerde BMW modellen biedt de My BMW App talrijke nuttige functies – u heeft bijvoorbeeld altijd de elektrische actieradius in het zicht.

  • De My BMW App is geschikt voor BMW’s vanaf bouwjaar 2014.
  • De beschikbaarheid van enkele app functies is afhankelijk van de uitrusting van uw BMW en van uw BMW ConnectedDrive abonnement.
  • De beschikbaarheid van app functies kan per land variëren.

De My BMW App is voor zowel iOS als Android besturingssystemen beschikbaar en is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store.

De BMW Connected App is sinds 1 juli 2021 volledig vervangen door de My BMW App. Download nu kosteloos de nieuwe My BMW App, zodat u ook in de toekomst kunt gebruikmaken van onze digitale diensten en profiteren van de functies van de volgende generatie. U kunt zich met uw gebruikelijke BMW ID (e-mailadres/wachtwoord) aanmelden.

Ja. De My BMW App gebruikt zonder beschikbare WiFi het datavolume van uw abonnement voor de smartphone. Bijvoorbeeld met zoeken naar bestemmingen via de geïntegreerde SIM kaart en het verzenden naar uw BMW.

In demomodus is de My BMW App ook te gebruiken zonder zelf een BMW te hebben. Selecteer een aantrekkelijk BMW demomodel in de App Garage en ontdek de vele functies van de app, bijvoorbeeld op gebied van elektrisch rijden.