BMW i7

Leverbaar vanaf € 141.809,-

De nieuwe BMW i7 brengt baanbrekend design, krachtige rijdynamiek en technische innovaties van de nieuwste generatie bij elkaar. De VIP loungebeleving in het riante interieur zorgt zowel voor bestuurder als passagiers voor een blijvende herinnering, met details als de BMW Interaction Bar of het 31,3 inch BMW Theatre Screen met Theatre Mode. Als eerste volwaardige elektrische luxe sedan ter wereld brengt de BMW i7 met meer dan 600 km actieradius innovatie en rijplezier in een ongekend samenspel op de weg.

Als eerste kennismaken met de BMW i7?

Vraag alvast uw proefrit aan. U krijgt van ons een uitnodiging zodra u kunt proefrijden.

Baanbrekend design
Krachtige rijdynamiek
Technische innovaties

Interieur highlights

BMW Iconic Glow

De expressieve BMW kristalkoplampen Iconic Glow met lichtelementen gemaakt van exclusief kristalglas maken een bijzonder luxe statement. In combinatie met de verlichte contouren van de BMW nierengrille vormen ze een uniek verlichtingsconcept dat de nieuwe BMW i7 in de nacht extra doet stralen.

BMW Interaction Bar

Compleet nieuwe in het interieur van de BMW i7 is de BMW Interaction Bar die zich horizontaal uitstrekt over de gehele cockpit. Het multifunctionele bedieningselement met gefacetteerd, transparant design kan bijvoorbeeld worde gebruikt om de ventilatie te bedienen of het dashboardkastje te openen. 

BMW Theatre Screen

Het BMW Theatre Screen is een panoramadisplay van 31,3 inch, dat horizontaal vrijwel de volledige breedte van het interieur bestrijkt. In de Theatre Mode komt onder andere het scherm naar beneden en worden de verlichting en de zonneschermen optimaal ingesteld, zodat de inzittende achterin compleet kunnen opgaan in het entertainment. 

Technische gegevens

  • 19,5 kWh /100 km
  • 594 km actieradius
  • 646 km stads actieradius
  • 544 paardenkracht / 400 kW
  • 0-100 km/h in 4,7 seconden

Duurzaamheid in de BMW i7

Wist u dat...

  • In de hoogvoltage-accu van de nieuwe BMW i7 gebruikte grondstoffen kobalt en lithium afkomstig zijn van verantwoorde mijnbouw.
  • Voor de elektromotor van de nieuwe BMW i7 in het geheel geen gebruik is gemaakt van zeldzame grondstoffen.
  • Gerecyclede materialen als het plastic garen Econyl in de vloerbedekking van de nieuwe BMW i7 het gebruik besparen van grondstoffen.

Wilt u meer weten over duurzaamheid? Klik dan op de onderstaande button!

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Integral Active Steering

Integral Active Steering zorgt voor meer wendbaarheid bij het parkeren. Bij hogere snelheden zorgt het voor meer stabiliteit. 

Executive Drive Pro

Met het onderstelregelsysteem Executive Drive Pro geniet u van nog meer comfort zonder dat het rijplezier eronder lijdt.

Aandrijving

Met hybrideaandrijving, alleen een verbrandingsmotor of puur elektrisch: u vindt in het brede aanbod technologieën en uitrustingsopties beslist precies de BMW 7-Serie Sedan die bij u past.