De Edition ColorVision

Voor de BMW 1 & 2 Serie

Exclusieve ontwerp- en uitrustingsfunctionaliteiten benadrukken het stijlvolle en levendige karakter van de Edition ColorVision. Gebaseerd op M Sport specificatie; hoogwaardige metallic lakafwerkingen en tweekleurige lederen bekleding varianten inbegrepen.

 

BMW 1 Serie

De BMW 1 Serie is gearriveerd en trekt direct alle aandacht. Hij onderscheidt zich met zijn uitzonderlijk fraaie design en vooruitstrevende designtaal. Hetzelfde geldt voor zijn interieur met een moderne ambiance die tot de verbeelding spreekt met premium kwaliteit en openheid. De efficiënte motoren, de voorwielaandrijving die in de BMW 1 Serie debuteert, en de state-of-the-art ondersteltechnologie garanderen een rijervaring met ongekende dynamiek en wendbaarheid.

BMW 2 serie Gran Coupé

Geen traditionele coupé, maar een heel bijzondere ervaring: de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse. Het is bovenal de compromisloze, prestatiegerichte esthetiek die zijn ambities onmiskenbaar duidelijk maakt. Niet trendvolgend, maar trendsettend. Niet conventioneel, maar individueel.

M Sport Pro Pack

M Sportstoelen met Edition logo
Leder Dakota LCRS in zwart/rood
Instaplijsten aluminium
Vloermatten voor/achter met Edition logo
18" lichtmetalen M wielen Y-spaak 553 M in Biocolor
Metallic lak
M Sportremsysteem met remklauwen hoogglans rood
M koplampen Shadow Line
M veiligheidsgordels
M hoogglans Shadow Line met uitgebreide omtvang
M achterspoiler