De nieuwe 3 Serie Sedan & Touring

Met een scherper design, een aanzienlijk verfijnde premium uitstraling en duidelijke verbeteringen op het vlak van digitalisering, bediening en uitrusting begint de BMW 3 Serie aan een volgend hoofdstuk van zijn succesverhaal.

De sportieve kwaliteiten van de BMW 3 Serie Sedan en BMW 3 Serie Touring komen nog beter aan het licht door een nieuw ontworpen voor- en achterzijde. Het BMW Operating System 8 en het BMW Curved Display doen hun intrede in het interieur. Alle uitvoeringen van de nieuwe BMW 3 Serie hebben standaard een 8-traps Steptronic transmissie met schakelpaddles aan het stuurwiel en een nieuw ontworpen transmissiehendel.

Met zijn elegant-sportieve design en strakke handling is de BMW 3 Serie van meet af aan de referentie voor rijplezier in zijn segment. Bovendien is dit model al jaren representatief voor het merk BMW. De nieuwe generatie van de sport sedan, die al sinds 1975 succesvol is, en van het Touring model, dat 35 jaar geleden zijn intrede deed, zal in juli 2022 worden geïntroduceerd.