Gelimiteerde Editions BMW i

BMW i3s, BMW i8 Coupé en BMW i8 Roadster.

BMW i lanceert opnieuw aantrekkelijke en opvallende speciale Edition modellen. Het gaat om exclusieve uitvoeringen in een gelimiteerde oplage van de 100% elektrische BMW i3s en de plug-in hybride sportauto’s BMW i8 Coupé en BMW i8 Roadster. De nieuwe Edition modellen zijn vanaf november 2019 verkrijgbaar. Ze onderscheiden zich met een stijlvol design en een bijzondere uitrusting. Leverbaar vanaf € 49.995,-.

Model
Prijs
BMW i3s RoadStyle Edition
€ 49.995
BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition
€ 162.319
BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition
€ 179.738

De BMW i3s RoadStyle Edition

Zowel het exterieur- als het interieurdesign van de BMW i3s RoadStyle Edition straalt sportieve elegantie uit. Met zijn elektrische motor van 135 kW (184 pk), sportieve onderstelafstelling en onderscheidende designkenmerken zorgt de BMW i3s voor dynamiek in emissievrije mobiliteit.

Elektrisch rijplezier: de BMW i3s RoadStyle Edition krijgt een sterk individueel karakter door de bijzondere carrosseriekleur Fluid Black met accenten in E-Copper die de nierengrille, de luchtinlaten in de voorbumper en de dorpelverbreders sieren. Imposante 20 inch lichtmetalen wielen in Dubbelspaak styling in Jet Black en het extra getint glas in achterportierruiten en achterruit benadrukken de markante verschijning nog meer.

Deze speciale uitvoering heeft een uitnodigend interieur van stijlvolle en duurzame materialen. Van binnen valt deze speciale uitvoering op door het zeer hoogwaardige interieurdesign Suite, aangevuld met extra details. Natuurlederen bekleding in Stellaric/Dalbergiabraun gaat samen met een met hout afgewerkt dashboard in Dark Oak matt. De hoofdsteunen van de voorstoelen zijn voorzien van een stiksel met de naam ‘Edition RoadStyle’.

De RoadStyle Edition is standaard rijk uitgerust met o.a.
 Fluid Black met E-Copper elementen.
 20 inch lichtmetalen i light wielen Dubbelspaak (styling 431) in Jet Black.
 BMW i interieur design Suite.
 Interieurlijsten Dark Oak matt.
 Extra getint glas in achterportierruiten en achterruit.
 Comfort Pakket Advanced.
 Warmtepomp.
 Stoelverwarming incl. accuverwarming.
 Alarmsysteemklasse 3 (VbV/SCM).
 Velours vloermatten.

De BMW i8 Ultimate Sophisto Edition

De BMW i8 Coupé en BMW i8 Roadster leveren volop rijplezier dankzij het systeemvermogen van 275 kW (374 pk) van de elektromotor en de verbrandingsmotor samen en dankzij de vooruitstrevende afwerking en stijlvolle inrichting. Het toch al innemende charisma van deze Plug-in Hybride sportauto bereikt een nog hoger niveau als Ultimate Sophisto Edition. De Ultimate Sophisto Edition van de BMW i8 Coupé en BMW i8 Roadster is de laatste in een reeks exclusieve, speciale, Editions van de bestverkopende Plug-in Hybride sportauto ter wereld.

Buitengewoon in ieder opzicht: de BMW i8 Ultimate Sophisto Edition tilt innovatieve performance en extravagant design naar een nieuw niveau. Dit wereldwijd tot 200 stuks beperkte Edition model is als BMW i8 Coupé en BMW i8 Roadster verkrijgbaar.

De auto onderscheidt zich met bijzondere highlights in Sophisto Grau en met exclusieve lichtmetalen wielen in E-Copper. De in kleur uitgevoerde remklauwen versterken de sportiviteit van de BMW i8 nog meer, terwijl het interieur de exclusiviteit van de dynamische Plug-in Hybride sportauto benadrukt. Het is uitgevoerd in Accaro E-Copper en voorzien van bijzondere features, zoals bedieningselementen van keramiek. Er zijn bovendien markante details, waaronder de instaplijsten met Edition logo en een aanduiding met ‘1 van 200’ in de middenconsole als bewijs van de gelimiteerde oplage. Ook zorgt het Head-Up Display in deze Edition ervoor dat u altijd de juiste informatie binnen handbereik heeft, terwijl u geniet van de ambiance van het verlichtingspakket en het hoogwaardige geluid van het Harman Kardon HiFi System.

De BMW i8 Ultimate Sophisto Edition is standaard rijk uitgerust met o.a.
 Sophisto Grau Brilliant Effect lak met accenten in 'E-Copper‘.
 BMW i interieur design Accaro 'E-Copper'.
 Remklauwen met hoogglans zwarte afwerking.
 20 inch lichtmetalen i light wielen Radiaalspaak (styling 516) in ‘E-Copper’.
 Velours vloermatten.
 Shadow Line (alleen voor Roadster).
 Keramische afwerking voor bedieningselementen.
 Hemelbekleding in Anthrazit uitgevoerd (alleen voor Coupé).
 BMW Head-Up Display.
 Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid (alleen voor Roadster).
 Harman Kardon HiFi System.
 Lichtpakket.
 Travel Package (alleen voor Roadster).
 Opbergpakket (alleen voor Coupé).