My BMW app

In juli 2020 is de My BMW App geïntroduceerd. Via de app wordt er gecommuniceerd tussen de bestuurder en de BMW. Via de app kunt u gebruik maken van verschillende soorten diensten zoals het plannen van uw route, werkplaatsafspraak inplannen, de autostatus opvragen en het laatste nieuws van BMW bekijken. Kortom de My BMW App biedt een mooi aantal functies.

In de maand november heeft de My BMW App een update gekregen, in de nieuwe update beschikt de app over een aantal nieuwe functies.

Via de app kunt u een indicatie krijgen over het aantal bar in de banden. Er wordt ook een aanbeveling gegeven over de hoeveelheid bar er in de band moet zitten voor een ideale wegligging.  Ook is het mogelijk om een digitale banden diagnose te bekijken, mocht een van de banden wat druk verliezen dan wordt dat aangegeven in de app. Ook kunt u precies zien hoeveel bar er in elke band zit.

Met de BMW digitale sleutel kunt u via de My BMW App uw BMW openen, starten en sluiten zonder dat u uw telefoon uit uw jas of tas hoeft de halen. Dat is het gemakt van de My BMW App.

De diefstal recorder stuurt een melding naar de app als het alarm van de BMW is geactiveerd. Ook gaan de camera’s van de BMW aan, deze filmen de omgeving van de BMW. De app beheerder kan de camera beelden downloaden en bekijken via de My BMW App. Om deze functie te kunnen gebruiken is het van toepassing dat uw BMW is voorzien van de optionele anti diefstal uitvoering, het parking assistant pakket en de interieur camera heeft.

Ook voor de elektrische BMW rijders zijn er nieuwe functies toegevoegd aan de app. Zo wordt tijdens het plannen van een route in de app automatisch laadstations toegevoegd om de bestemming te kunnen halen.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.