Nieuws

Benieuwd naar actuele zaken omtrent BMW? U kunt hier de laatste nieuwsartikelen vinden van Renova.

Tilburg en Breda zorgen samen met BMW voor een schonere binnenstad.

21 januari 2021

Sinds maart 2020 zijn er in 84 Europese (binnen)steden eDrive Zones actief. Bij het binnenrijden in deze zones schakelen BMW plug-in hybrides automatisch over naar de volledig elektrische rijmodus. Dankzij eDrive Zones wordt gegarandeerd optimaal gebruik gemaakt van het potentieel dat plug-in hybride modellen bieden, zonder dat de bestuurder in actie hoeft te komen. De puur elektrisch afgelegde afstand betekent ook een hogere efficiëntie en lagere gebruikskosten voor de klant.

Renova Tilburg benoemd tot BMW M Motorsport dealer

14 januari 2021

Renova Tilburg mag zich vanaf heden ook BMW M Motorsport dealer noemen. Rijders en teams die geïnteresseerd zijn in een BMW M2 CS Racing en daarmee aan diverse raceklassen mee willen doen, kunnen vanaf nu de auto's bestellen en laten onderhouden door onze vestiging in Tilburg.

Prijzen van de nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé bekend.

14 december 2020

De prijzen van de nieuwe BMW M3 Sedan en nieuwe BMW M4 Coupé zijn bekend. De nieuwe BMW M3 Sedan en de nieuwe BMW M4 Coupé bieden een nog hoger niveau van circuitwaardige prestaties én inzetbaarheid voor dagelijks gebruik. Van beide modellen is er een nog krachtiger Competition uitvoering. De nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé. staan vanaf 13 maart 2021 bij de dealer met onderstaande vanafprijzen:

Renova Tilburg nieuwbouw

Eerste paal nieuwbouw Renova Tilburg

16 november 2020

De werkdag begon vroeg aan de Kempenbaan in Tilburg. Om 07.30 uur ging onder toeziend oog van Jan-Hein Alkemade (algemeen directeur Renova) en Bob van Hal (vestigingsmanager Renova Tilburg) de nieuwbouw van Renova Tilburg officieel van start door het slaan van de eerste paal.

De eerste BMW iX

11 november 2020

De BMW Vision iNEXT wordt de BMW iX. Met nog een jaar te gaan tot de marktintroductie eind 2021 geeft BMW Group alvast een preview van de BMW iX. De BMW iX is het eerste model dat is gebaseerd op een nieuw, modulair en schaalbaar platform. De BMW iX is een frisse interpretatie van design, duurzaamheid, rijplezier, veelzijdigheid en luxe, en is van meet af aan ontwikkeld voor volledig elektrische mobiliteit.

BMW M4 Competition x KITH

26 oktober 2020

BMW en Kith werken samen voor een exclusieve en speciale editie van de nieuwe BMW M4 Competition Coupé. De BMW M4 Competition x KITH met unieke exterieur- en interieurdetails is beperkt tot 150 exemplaren – slechts drie hiervan komen naar Nederland – en kan vanaf 23 oktober 2020 worden gereserveerd. 

de First Editions van de BMW X5 M Competition en BMW X6 M Competition.

De BMW X5 M Competition en BMW X6 M Competition

20 oktober 2020

De First Edition, per direct te bestellen. De productie is gelimiteerd op 250 exemplaren per model. Superieure kracht en extravagante styling maken de BMW X5 M Competition en de BMW X6 M Competition tot een uniek totaalpakket. Ze zetten nieuwe maatstaven met hun prestaties en leggen de lat ook nog eens hoger op het gebied van exclusiviteit. De First Editions accentueren bijzonder stijlvol het bruisende en onderscheidende karakter van de BMW M modellen in de segmenten van de luxueuze Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC).

De nieuwe BMW 128ti

7 oktober 2020

De nieuwe BMW 128ti biedt ongefilterde rijdynamiek en heeft een onderscheidend karakter. Hij is gepositioneerd tussen de BMW 120i en het topmodel M135i xDrive. De BMW 128ti komt in november 2020 op de markt met een vanaf prijs van €49.990,-. De BMW 128ti brengt nieuw elan in een lange BMW traditie. Al sinds de jaren ’60 staat de aanduiding ‘TI’, later ‘ti’, voor Turismo Internazionale en markeert het bijzonder sportieve modellen. Van de iconische BMW 1800 TI en BMW 2002 TI tot de BMW 323ti Compact en BMW 325ti Compact uit de late jaren ’90.
BMW 4 Serie Cabrio

De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio

30 september 2020

De nieuwe maatstaf voor rijdynamiek met de allure van exclusief rijplezier in een cabriolet voor het premium segment. Ontworpen volgens de nieuwe designtaal van BMW die sportieve elegantie uitstraalt, met een nieuw dakdesign en beduidend hogere prestaties in vergelijking met het voorgaande model. Het design en de rijdynamische eigenschappen zorgen voor een duidelijk scherper stuurkarakter. Het verschil tussen de nieuwe BMW 3 Serie en BMW 4 Serie is groter dan ooit. De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio is in maart 2021. Prijzen maakt BMW later dit jaar bekend.

De nieuwe BMW 545e xDrive Sedan

12 augustus 2020

BMW presenteert een nieuw plug-in hybride topmodel. Dat is de BMW 545e xDrive Sedan, met een zescilinder-in-lijn benzinemotor en vierwielaandrijving voor maximale energie-efficiëntie en dynamische prestaties.