Nieuws

Benieuwd naar actuele zaken omtrent BMW? U kunt hier de laatste nieuwsartikelen vinden van Renova.

De nieuwe BMW M3 CS

25 januari 2023

Maak plaats voor een bijzonder aantrekkelijke BMW: de BMW M3 CS. Extra licht, extra vermogen en exclusieve design kenmerken. De CS heeft een eigen karakter, waarmee elke gereden kilometer een fascinerend M gevoel geeft. Over de gehele BMW komen de bekende carbonelementen terug, op het dak, op de motorkap, de frontsplitter, de luchtinlaten, de M spiegelkappen en de achterspoiler.

BMW i Vision Dee

23 januari 2023

De BMW i Vision Dee is uw digitale reisgenoot en begeleid u op een reis tussen de realiteit en de virtuele wereld. Dee staat namelijk voor Digital Emotional Experience. De BMW laat zien wat er mogelijk is wanneer hardware en software samensmelten. Daarnaast is de BMW i Vision Dee ook weer een nieuwe stap richting de Neue Klasse.

De BMW i Vision Dee is voorzien met de nieuwste vorm van technologie. Het BMW Head-Up Display strekt zich uit over de volledige breedte van de voorruit. Daarmee wordt er al vooruit geblikt op de volgende generatie voertuigen.

Ontwikkeling van studenten bij Renova

19 december 2022

Studenten. Ook wel de frisse wind in een organisatie. Wij, als Renova vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst. Dit doen we op verschillende aspecten, waaronder: investeren in de ontwikkeling van studenten. Ze zijn ambitieus, kritisch en willen een actieve bijdrage leveren binnen een organisatie. We bieden studenten de mogelijkheid om zich in het bedrijfsleven te ontwikkelen, zowel bij sales als aftersales. Dit doen we middels het aanbieden van stageplaatsen: meewerk- en onderzoekstages maar ook in de vorm van BBL opleidingen – leren en werken gecombineerd.

De nieuwe BMW 3.0 CSL

24 november 2022

Nu zijn 50ste jubileumjaar ten einde loopt, presenteert BMW M GmbH opnieuw een technisch meesterwerk dat de essentie belichaamt van vijftig jaar passie voor autosport. Het is de nieuwe BMW 3.0 CSL, vernoemd naar het legendarische model uit de vroege jaren zeventig.

Een topscore van 5 sterren

26 oktober 2022

De nieuwe BMW X1 en de BMW 2 Serie Active Tourer worden gekenmerkt door veelzijdig rijplezier. Dat de vooruitgang die gepaard gaat met de generatiewissel ook leidt tot een toename van de actieve en passieve veiligheid is nu bevestigd in het European New Car Assessment Program (Euro NCAP). De onafhankelijke veiligheidsexperts van het European Consumer Protection Institute gaven beide modellen een score van 5 sterren.

Renova is te zien tijdens de Historic Grand Prix

13 juli 2022

Tijdens de tiende editie van de Historic Grand Prix op Circuit Zandvoort viert BMW de 50ste verjaardag van BMW M. In het sfeervolle 50 jaar BMW M Museum, dat net voor de Tarzanbocht wordt opgezet, wordt de rijke historie van BMW M geëerd. 

In dit pop-up museum vindt u als liefhebber ook een deel van de unieke BMW-collectie van Renova. Als hofleverancier dragen wij bij aan een tijdreis door al het moois wat BMW door de jaren heen heeft geproduceerd.

BMW M4 CSL

23 mei 2022

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan presenteert BMW M GmbH een speciale editie van een van de succesvolle high performance modellen. Dat is de nieuwe BMW M4 CSL, die zijn genen deelt met de race-uitvoering BMW M4 GT3. Zijn zeer sportieve karakter is in belangrijke mate het resultaat van twee highlights: een toename van het vermogen ten opzichte van de BMW M4 Competition Coupé met 30 kW (40 pk) tot 405 kW (550 pk) en een reductie van het gewicht met maar liefst 100 kg.

De nieuwe 3 Serie Sedan & Touring

18 mei 2022

Met een scherper design, een aanzienlijk verfijnde premium uitstraling en duidelijke verbeteringen op het vlak van digitalisering, bediening en uitrusting begint de BMW 3 Serie aan een volgend hoofdstuk van zijn succesverhaal.

BMW M2 spyshots

29 april 2022

De nieuwe generatie BMW M2 zal eind dit jaar worden geproduceerd in de BMW Group fabriek in San Luis Potosi in Mexico. Gezwollen achterwielkasten, met de juiste hoek van achter naar voren en vier uitlaatpijpen, de nieuwe BMW M2 lijkt het allemaal te hebben. De nierengrille lijkt ook een andere stijl te krijgen, zo lijken ze strakker met horizontale lamellen in plaats van de verticale actieve roosterluiken die je terugziet op de BMW M240i.

De nieuwe BMW X7

13 april 2022

Met zijn ongeëvenaarde combinatie van exclusiviteit, dynamiek, luxueuze ruimtelijkheid en veelzijdigheid heeft de BMW X7 zich in korte tijd ontwikkeld tot het meest succesvolle luxe topmodel van BMW. Verschillende verfijningen in het design – met name de impactvolle voorzijde – versterken het unieke karakter van de grootste Sports Activity Vehicle (SAV) van het merk.