Nieuws

Benieuwd naar actuele zaken omtrent BMW? U kunt hier de laatste nieuwsartikelen vinden van Renova.

BMW 2 Serie Active Tourer

BMW 2 Serie Active Tourer

6 oktober 2021

Ruimtelijke functionaliteit, kenmerkend BMW rijplezier en een uiterst vooruitstrevende aanpak kenmerken de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer. De tweede generatie van de sportieve allrounder voor het premium compacte segment straalt visuele dynamiek en imposante aanwezigheid uit dankzij BMW's duidelijke designtaal. Het fundamenteel opnieuw ontworpen interieur combineert een verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden met moderne geometrie en een BMW Curved Display in de stijl van de BMW iX.

BMW i Vision Circular

6 september 2021

De vierzits BMW i Vision Circular geeft een voorproefje van een compacte, volledig elektrische auto voor het jaar 2040, die geheel op duurzaamheid en luxe is gericht. De BMW i Vision Circular vormt geen vooruitblik op de ‘Neue Klasse’.  Als het gaat om duurzaamheid is de ‘Neue Klasse’ echter ontwikkeld met dezelfde insteek als de BMW i Vision Circular. Bij het materiaalgebruik focust de BMW i Vision Circular op gerecyclede materialen (het “Secondary First” principe) die snel en eenvoudig kunnen worden gedemonteerd aan het eind van de productlevenscyclus.

THE 4 GRAN COUPE

14 juni 2021

De vernieuwde BMW 4 Serie Gran Coupé onderscheidt zich met zijn elegante coupéachtige lijnenspel en vooruitstrevende designtaal. De brede nierengrille met de zeshoekige gaasstructuur geeft de voorzijde een krachtige uitstraling. Samen met de lage, brede koplampen en de grote luchtinlaten aan weerszijden in de voorbumper kenmerkt die het markante aanzien van de BMW 4 Serie Gran Coupé.

BMW X4 M

14 juni 2021

Rebels met fascinerende charme: de BMW X4 M modellen combineren het hoge prestatiepotentieel en de exclusiviteit van een M model met het progressieve concept van de BMW X4. Kies uit vier buitengewone Sports Activity Coupés (SAC): de BMW X4 M biedt met zijn autosport-DNA rijdynamiek van het hoogste kaliber – naar grotere hoogten gebracht door de BMW X4 M Competition, die met zijn maximale vermogen en exclusiviteit gepassioneerd rijplezier biedt dat grenzen overschrijdt.

BMW X3 M

14 juni 2021

Rijplezier vol adrenaline op ieder terrein: de BMW X3 M modellen zorgen alleen al met hun expressieve design voor een verhoogde hartslag. Maar vooral de combinatie van exclusiviteit en kracht creëert hun onafhankelijke en atletische karakter. De BMW X3 M inspireert met puur autosport-DNA en krachtige rijdynamiek van het hoogste kaliber – naar grotere hoogten gebracht door de BMW X3 M Competition, die met 375 kW (510 pk) en zorgvuldig geselecteerde exclusieve M uitrustingen maximale prestaties en exclusiviteit biedt.

BMW X4

14 juni 2021

De nieuwe BMW X4 markeert een nieuw hoofdstuk van het succesverhaal van de eerste Sports Activity Coupé in de premium middenklasse. Van de BMW X4 zijn al ruim 200.000 exemplaren verkocht. De tweede generatie van het model legt duidelijk het accent op sportiviteit en expressief design. De nieuwe BMW X4 combineert de robuustheid van een X model met de gebalde kracht van een sportauto.

BMW X3

14 juni 2021

De BMW X3 is een statement van onbegrensde mogelijkheden en een expressie van pure aanwezigheid en vrijheid. Vanaf de eerste aanblik maakt de BMW X3 indruk met zijn atletische verschijning en fascineert met een opwindende rijervaring. Dankzij gedeeltelijk autonoom rijden en het intelligente vierwielaandrijvingsysteem BMW xDrive biedt de BMW X3 superieur rijcomfort op de weg en offroad. Hiermee zet de BMW X3 nieuwe benchmarks in zijn klasse en maakt één ding onmiskenbaar duidelijk: het maakt een groot verschil in hoe de berijder zijn bestemming bereikt.

DE BMW i4. 100% ELEKTRISCHE GRAN COUPÉ

3 juni 2021

BMW Group presenteert zijn eerste volledig elektrische model voor de premium middenklasse. De BMW i4 biedt wendbaarheid en dynamiek voor het BMW typerende rijplezier, maar ook comfort en moderne functionaliteit. De i4 combineert sportieve duurzaamheid met gracieus design, ruimte en gebruiksgemak van een vierdeurs Gran Coupé.

BMW iX. DE NIEUWE NORM. VERRE VAN NORMAAL

3 juni 2021

De BMW iX bepaalt de nieuwe norm op het gebied van rijbeleving. Qua formaat kunt u hem vergelijken met bijvoorbeeld de BMW X5 of X6. Maar eigenlijk is de BMW iX zo vernieuwend, dat hij niet te vergelijken valt. Dus neem plaats in de volledig opnieuw ontworpen stoelen, en ontdek een wereld van zelfherstellende materialen, onopvallende slimme techniek, onovertroffen duurzaamheid en ongekend sportief rijplezier.

De BMW iX is leverbaar vanaf € 86.996,- in drie verschillende uitvoeringen. De ESSENCE, BALANCE en SIGNATURE.

Netto bijtelling vanaf € 457,-

DE BMW M440i en M4 CABRIO MET M xDrive

3 juni 2021

Vrijheid, ongefilterd en opnieuw gedefinieerd: de BMW M4 Cabrio modellen zijn de perfecte symbiose van kracht en esthetisch design, gepaard aan voor M kenmerkende sportiviteit. Beide varianten laten de hartslag van fans van sportieve cabrio's al bij de eerste aanblik op hol slaan. De BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive maakt indruk met zijn vermogen van 375 kW (510 pk) en 650 Nm koppel.