Nieuws

Benieuwd naar actuele zaken omtrent BMW? U kunt hier de laatste nieuwsartikelen vinden van Renova.

De nieuwe BMW iX M60

5 januari 2022

Groen licht voor het eerste BMW M model dat is ontworpen voor puur elektrisch rijplezier. BMW Group presenteert de derde, nog krachtiger modelvariant van het nieuwe technologische vlaggenschip: de BMW iX M60. Met een piekvermogen van 455 kW (619 pk)*, een maximaal koppel van 1.100 Nm* en een M specifiek afgestemd onderstel brengt hij uitzonderlijke prestaties naar de wereld van lokaal emissievrije mobiliteit.

Een historische verjaardag

25 november 2021

Op 24 mei 2022 is het 50 jarige jubileum van BMW M GmbH. BMW Group is alvast begonnen met het vieren van het jubileumjaar. Ter ere van het jubileum is het vanaf eind januari 2022 mogelijk om voor BMW M modellen of een BMW met M Sportpakket met een productiedatum vanaf maart 2022, uw BMW te laten voorzien van het historische BMW Motorsport logo. Daarnaast zijn er ook 50 carrosserie kleuren leverbaar voor geselecteerde modellen. 

My BMW app

16 november 2021

In juli 2020 is de My BMW App geïntroduceerd. Via de app wordt er gecommuniceerd tussen de bestuurder en de BMW. Via de app kunt u gebruik maken van verschillende soorten diensten zoals het plannen van uw route, werkplaatsafspraak inplannen, de autostatus opvragen en het laatste nieuws van BMW bekijken. Kortom de My BMW App biedt een mooi aantal functies.

In de maand november heeft de My BMW App een update gekregen, in de nieuwe update beschikt de app over een aantal nieuwe functies.

BMW Renova zomercheck footer

Corona Update

3 november 2021

Beste relatie,

Zoals u heeft gehoord heeft de overheid verscherpte maatregelen getroffen m.b.t. het coronavirus. Het spreekt voor zich dat wij de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen volgen zodat wij u en onze mensen zo optimaal mogelijk kunnen beschermen.

Ondanks de omstandigheden blijven wij onze diensten en services aan u verlenen. 

Wij houden ons aan de gestelde RIVM voorschriften: 

  1. Draag bij binnenkomst een mondkapje

  2. Desinfecteer uw handen

  3. Houd 1,5 meter afstand

BMW 2 Serie Active Tourer

BMW 2 Serie Active Tourer

6 oktober 2021

Ruimtelijke functionaliteit, kenmerkend BMW rijplezier en een uiterst vooruitstrevende aanpak kenmerken de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer. De tweede generatie van de sportieve allrounder voor het premium compacte segment straalt visuele dynamiek en imposante aanwezigheid uit dankzij BMW's duidelijke designtaal. Het fundamenteel opnieuw ontworpen interieur combineert een verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden met moderne geometrie en een BMW Curved Display in de stijl van de BMW iX.

BMW i Vision Circular

6 september 2021

De vierzits BMW i Vision Circular geeft een voorproefje van een compacte, volledig elektrische auto voor het jaar 2040, die geheel op duurzaamheid en luxe is gericht. De BMW i Vision Circular vormt geen vooruitblik op de ‘Neue Klasse’.  Als het gaat om duurzaamheid is de ‘Neue Klasse’ echter ontwikkeld met dezelfde insteek als de BMW i Vision Circular. Bij het materiaalgebruik focust de BMW i Vision Circular op gerecyclede materialen (het “Secondary First” principe) die snel en eenvoudig kunnen worden gedemonteerd aan het eind van de productlevenscyclus.

THE 4 GRAN COUPE

14 juni 2021

De vernieuwde BMW 4 Serie Gran Coupé onderscheidt zich met zijn elegante coupéachtige lijnenspel en vooruitstrevende designtaal. De brede nierengrille met de zeshoekige gaasstructuur geeft de voorzijde een krachtige uitstraling. Samen met de lage, brede koplampen en de grote luchtinlaten aan weerszijden in de voorbumper kenmerkt die het markante aanzien van de BMW 4 Serie Gran Coupé.

BMW X4 M

14 juni 2021

Rebels met fascinerende charme: de BMW X4 M modellen combineren het hoge prestatiepotentieel en de exclusiviteit van een M model met het progressieve concept van de BMW X4. Kies uit vier buitengewone Sports Activity Coupés (SAC): de BMW X4 M biedt met zijn autosport-DNA rijdynamiek van het hoogste kaliber – naar grotere hoogten gebracht door de BMW X4 M Competition, die met zijn maximale vermogen en exclusiviteit gepassioneerd rijplezier biedt dat grenzen overschrijdt.