Nieuws

Benieuwd naar actuele zaken omtrent BMW? U kunt hier de laatste nieuwsartikelen vinden van Renova.

Renova is te zien tijdens de Historic Grand Prix

13 juli 2022

Tijdens de tiende editie van de Historic Grand Prix op Circuit Zandvoort viert BMW de 50ste verjaardag van BMW M. In het sfeervolle 50 jaar BMW M Museum, dat net voor de Tarzanbocht wordt opgezet, wordt de rijke historie van BMW M geëerd. 

In dit pop-up museum vindt u als liefhebber ook een deel van de unieke BMW-collectie van Renova. Als hofleverancier dragen wij bij aan een tijdreis door al het moois wat BMW door de jaren heen heeft geproduceerd.

BMW M4 CSL

23 mei 2022

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan presenteert BMW M GmbH een speciale editie van een van de succesvolle high performance modellen. Dat is de nieuwe BMW M4 CSL, die zijn genen deelt met de race-uitvoering BMW M4 GT3. Zijn zeer sportieve karakter is in belangrijke mate het resultaat van twee highlights: een toename van het vermogen ten opzichte van de BMW M4 Competition Coupé met 30 kW (40 pk) tot 405 kW (550 pk) en een reductie van het gewicht met maar liefst 100 kg.

De nieuwe 3 Serie Sedan & Touring

18 mei 2022

Met een scherper design, een aanzienlijk verfijnde premium uitstraling en duidelijke verbeteringen op het vlak van digitalisering, bediening en uitrusting begint de BMW 3 Serie aan een volgend hoofdstuk van zijn succesverhaal.

BMW M2 spyshots

29 april 2022

De nieuwe generatie BMW M2 zal eind dit jaar worden geproduceerd in de BMW Group fabriek in San Luis Potosi in Mexico. Gezwollen achterwielkasten, met de juiste hoek van achter naar voren en vier uitlaatpijpen, de nieuwe BMW M2 lijkt het allemaal te hebben. De nierengrille lijkt ook een andere stijl te krijgen, zo lijken ze strakker met horizontale lamellen in plaats van de verticale actieve roosterluiken die je terugziet op de BMW M240i.

De nieuwe BMW X7

13 april 2022

Met zijn ongeëvenaarde combinatie van exclusiviteit, dynamiek, luxueuze ruimtelijkheid en veelzijdigheid heeft de BMW X7 zich in korte tijd ontwikkeld tot het meest succesvolle luxe topmodel van BMW. Verschillende verfijningen in het design – met name de impactvolle voorzijde – versterken het unieke karakter van de grootste Sports Activity Vehicle (SAV) van het merk.

Succesvol weekend Renova Motorsport

11 april 2022

Het eerste raceweekend in de BMW M2 CS Cup Benelux op het circuit van Zandvoort ligt alweer achter ons. En wat voor een weekend!

De vrije trainingen op de vrijdag verliepen voortvarend. De auto liep lekker, had een goede pace en de banden waren goed. Dit alles zorgde ervoor dat onze coureurs Willem Meijer en Lorenzo van Riet als snelsten de vrije training afsloten. Dat beloofde veel moois voor de kwalificatie en de races.

De geheel nieuwe BMW M5

6 april 2022

De BMW M5 staat bij liefhebbers bekend als een allround performance-sedan: precieze besturing, scherp onderstel en krachtige motorisering. De M5 is competitief op het circuit, maar ook comfortabel bij lange afstanden.

BMW M is druk bezig met het testen van de nieuwe generatie M5, die voor het eerst wordt uitgerust met een plug-in hybride aandrijflijn. Om de prestaties naar een nog hoger niveau te tillen, wordt de nieuwe M5 uitvoerig op het circuit getest.

Een tipje van de sluier

22 maart 2022

Een aantal weken voor de onthulling van de nieuwe BMW 7 Serie presenteert Frank Weber, Lid van de Raad van Bestuur van BMW AG verantwoordelijk voor Ontwikkeling, de eerste details van BMW’s nieuwe luxe sedan.

BMW blikt vooruit op de nieuwe BMW iX1

17 maart 2022

Met de volledig elektrische BMW iX1 wordt het aanbod van emissievrije voertuigen van de Beierse premium autofabrikant nog verder uitgebreid. BMW deelt een designschets waarin een imposante voorkant met kenmerkende nierengrille en blauwe details naar voren komen. De eerste volledig elektrische BMW iX1 combineert de innovatie van BMW i met de veelzijdigheid van een BMW X model. Uitgerust met de innovatieve eDrive technologie van de vijfde generatie maakt de ruime en toch compacte BMW iX1 indruk met dynamische prestaties en een grote actieradius.

KLAAR VOOR AVONTUUR

7 maart 2022

De tweede generatie BMW 2 Serie Active Tourer is klaar voor de start. Het exterieursdesign ziet er sportiever en opvallender uit dan zijn voorganger en zorgt voor een modern crossover-karakter. De nieuwe Active Tourer is voorzien van verbeterde ondersteltechnologie en dat biedt een nog harmonieuzere mix van kenmerkende BMW sportiviteit en indrukwekkend rijcomfort. De vijf zitplaatsen bieden uitstekend comfort voor lange afstanden, de ideale gezinsauto.