RENOVA GROUP

ÉÉN GROTE FAMILIE

Renova is opgericht in het jaar 1961, in Tilburg. De wens bestond om klanten een totaalpakket te kunnen bieden. In 2003 en 2004 zijn de vestigingen in Waalwijk en Breda toegevoegd aan het familiebedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een one-stop-shop waar u terecht kunt voor de merken BMW en MINI, onderhoud, schadeherstel en leasing.

Het is bijzonder om in een familiebedrijf te werken voor een familieproduct. Dat zorgt voor een extra band. Dat we een familiebedrijf zijn, ziet u overal terug. Niet alleen op de werkvloer, maar ook u als klant wordt onderdeel van onze familie. Zo organiseren wij regelmatig leuke evenementen voor onze klanten, zoals een dagje GT4 op een circuit in België of Duitsland.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Renova Breda BMW i

RENOVA SPECIALISATIES

Voor iedere tak van sport hebben we een team van enthousiaste specialisten, die hun sporen op het gebied van kennis en innovatie inmiddels verdiend hebben.
Zo zijn Renova Tilburg en Renova Breda Certified M-dealer, in deze vestigingen zijn we gespecialiseerd in BMW M.
Daarnaast zijn er binnen Nederland een aantal BMW i Agenten aangesteld, waarvan onze vestiging in Breda er één is. Voor onderhoud aan uw BMW i kunt u tevens terecht
bij onze vestigingen in Tilburg en Waalwijk. Deze Renova locaties zijn erkende BMW i Servicepunten.

Renova medewerkers

RENOVA MEDEWERKERS

Alle medewerkers van Renova, hebben benzine door hun aderen stromen. Iemand kan pas bij ons werken wanneer hij of zij een tomeloze liefde voor het vak en onze merken heeft. Onze medewerkers werken volgens de Brabantse mentaliteit. Bij ons gaan ondernemerschap, innovatie, samenwerking én gastvrijheid hand in hand.

Onze enthousiaste teams staan dagelijks met plezier voor u klaar!

RENOVA MOTORSPORT

Na een aantal jaren met succes te hebben gereden in de Supercar Challenge, met de kampioenstitel in 2015 als onbetwist hoogtepunt, verschenen Mark van der Aa uit Oisterwijk en Koen Bogaerts uit ‘s-Hertogenbosch vorig jaar voor het eerst aan de start in de GT4 European Series. Een eerste seizoen in deze internationale klasse waar we met plezier op terug kijken. In het sterke en volle startveld was het een hele opgave om een hoge klassering te behalen, maar we kunnen zeer tevreden zijn met een mooie podiumplek op Brands Hatch en een zestiende plaats in het totaal klassement.