Lage CO2. Lage rente.

FINANCEER NU UW PLUG-IN-HYBRIDE OF ELEKTRISCHE BMW VANAF 2,99% RENTE.

Wie een elektrische of Plug-in Hybride BMW overweegt, wordt tijdelijk beloond met een extra aantrekkelijk rentetarief. Tot en met 31 maart aanstaande wordt het rentetarief van uw financiering gekoppeld, aan de hoogte van de CO2 uitstoot. Daarmee stimuleert BMW actief de keuze voor Plug-in Hybride of elektrische modellen. Want hoe lager de CO2, hoe lager de rente.

Financier nu uw volledig elektrische BMW voor een rente tarief van 2,99%* en voor een Plug-in-Hybride voor 3,99%* rente.

Renova contactformulier BMW
Contact

Contact opnemen via de mail.

ELEKTRISCHE BMW

Al vanaf 2,99%* rente.

Het financieren van een volledig elektrische BMW is nu extra voordelig, doe er uw voordeel mee. Configureer snel uw BMW iX3 en bereken uw maandelijkse kosten. 

PLUG-IN-HYBRIDE BMW

AL VANAF 3,99%* RENTE.

De voordelen van een plug-in-hybride worden door steeds meer mensen ontdekt. Dankzij hun lage CO2-uitstoot en bijbehorende BPM voordeel zijn ze een aantrekkelijke optie. Financieren kan daarbij nu voor slechts 3,99% rente. 

*De rente van 2,99% of 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente +1%. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021. 

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2021. 

BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv.