BMW Service | Verlengde Pechhulp

Pechhulp voor uw BMW

Bij pech is de BMW Service Centrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U krijgt direct een deskundige aan de lijn, die u met tips meestal weer op weg kan helpen. Anders wordt hulpverlening ter plaatse geregeld: door de dichtstbijzijnde BMW dealer, Erkend Service Partner of door een professionele hulpdienst. Eén telefoontje is voldoende:

 

CONTACT BMW SERVICE CENTRALE

Bij pech in Nederland:         0800 0357

Bij pech in het buitenland:   0031 88 0357 357

 

CONTACT BMW i SERVICE CENTRALE

Rijdt u in een elektrische BMW? Dan kunt u de speciale BMW i Service Centrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

Bij pech in Nederland:         0800 0377

Bij pech in het buitenland:   0031 88 0357 377

Renova reist met u mee

Van een stedentrip in één van onze buurlanden tot een uitgebreide rondreis door Italië of Zuid-Frankrijk. Er is niets fijner dan met uw BMW op vakantie gaan. Veel ruimte, uw eigen tempo en volop vrijheid met uw eigen BMW op de bestemming.

Het is goed om voorbereid de weg op te gaan zodat u optimaal geniet van uw roadtrip. Voor u hebben wij de belangrijkste onderwerpen opgesomd waar u rekening mee kunt houden voordat u vertrekt.

Zorg voor een goede uitrusting. Denk daarbij aan een verbanddoos, veiligheidshesjes, een gevarendriehoek en een bandenreparatieset. Verleng indien nodig uw BMW Pechhulp en controleer de dekking van uw reisverzekering. Bij een onvoorziene situatie kunt u contact opnemen met de BMW Service Centrale. Zorg er daarom voor dat de onderstaande telefoonnummers altijd in handbereik zijn:

BMW Service Centrale:

Pech in Nederland: 0800 0357

Pech in het buitenland: 0031 88 0357 357

BMW i Service Centrale:

Pech in Nederland: 0800 0377

Pech in het buitenland: 0031 88 0357 377

Natuurlijk moet ook uw BMW helemaal klaar zijn voor de vakantie. Plan daarom uw BMW Zomercheck in bij Renova zodat uw BMW op de belangrijkste punten wordt gecontroleerd.

Het is verstandig om de airco van uw BMW jaarlijks te laten controleren zodat u optimaal blijft genieten van een frisse en koele lucht tijdens de reis.

In een jaar tijd kan het wegennet tot wel 15% veranderen. Met de navigatie-update voor uw BMW neemt u altijd de juiste afslag, mist u geen enkele tussenstop en komt u volgens planning aan bij uw bestemming.

In sommige landen gelden er specifieke verplichtingen: denk daarbij aan een vignet of een milieusticker, maar ook aan een brandblusser. Controleer daarom vooraf wat in uw bestemmingsland verplicht is om bij te hebben in uw BMW. Laat ons weten wat u nog nodig hebt en wij verzorgen het voor u.

De meest populaire vakantiebestemmingen hebben op dit moment een groene code. Op de website Nederland Wereldwijd kunt u het uitgebreide reisadvies vinden van een land of gebied. Wij raden aan om de reisapp te installeren op uw mobiele telefoon. Als u uw bestemmingsland toevoegt als favoriet, krijgt u een melding als de situatie verandert.

TIJDELIJK SLECHTS € 35,- PER JAAR

IN COMBINATIE MET EEN WERKPLAATSBEZOEK

Sluit nu BMW Verlengde Pechhulp af in combinatie met een werkplaatsbezoek (APK, BMW Olieservice of seizoencheck) en profiteer van het tijdelijke actietarief.

Tot en met 31 december 2023 betaalt u slechts € 35,- in plaats van de reguliere € 55,- per jaar.

  BMW Service | Verlengde pechhulp

  Voor alle BMW rijders met een BMW ouder dan 5 jaar is het mogelijk onbezorgd te blijven rijden met BMW Verlengde Pechhulp. BMW Verlengde Pechhulp is een uitgebreid pakket dat gemakkelijk online is af te sluiten. U kunt daarmee - wanneer u maar wilt - gebruik maken van alle hulpdiensten, totdat uw BMW 20 jaar oud is. Bij inschrijving ontvangt u de BMW Service Card met BMW Privileges ‘Gold’ status.

  • BMW Group Service Centrale 24/7 en 7 dagen per week bereikbaar. 
  • Direct deskundige aan de lijn, die u met tips weer op weg helpt.
  • Hulpverlening ter plaatse geregeld door dichtbij zijnde BMW dealer. 
  • Indien nodig hulpverlening door Erkend Service Partner of hulpdienst.

  BMW Verlengde Pechhulp is exclusief voor BMW rijders beschikbaar en kost slechts € 89,- per jaar. En deze kan u nu eenvoudig online aanschaffen en is zo’n 45% voordeliger dan vergelijkbare pechhulp aanbieders.