Wat te doen bij schade aan uw BMW?

Schade rijden blijft een vervelende aangelegenheid. Naast uw beschadigde BMW komen er veel andere zaken om de hoek kijken waar u helemaal niet op zit te wachten.
Wij begrijpen dit als geen ander en zijn er voor u om dit uit handen te nemen. Het enige wat aan uw kant dient te gebeuren is de schademelding bij de verzekeringsmaatschappij, de rest wordt keurig voor u geregeld!

Het schadeherstelproces wordt nauwkeurig gedocumenteerd met 48 maanden garantie op alle uitgevoerde schadereparaties. Wanneer uw BMW in het verleden schade heeft ondervonden en bij Renova schadeherstel is gerepareerd, dan heeft dat geen negatieve gevolgen voor de inruilprijs. Juist omdat wij ervoor kiezen om op alle punten de kwaliteit te waarborgen, ziet u dit ook terug bij eventuele inruil. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, kunt u altijd contact opnemen met onze Service Adviseurs. Zij lichten graag e.e.a. aan u toe.

Waarom bij ons?

Bij schade heeft u de keuze waar u uw BMW laat repareren. En wat is er nu handiger en beter voor u, dan dat dit bij uw eigen vertrouwde garage gebeurd. 

Wij zijn een gecertificeerd BMW schadeherstel bedrijf en daarmee de juiste keuze voor herstel.

Onderliggende schade

Schade veroorzaakt door een aanrijding gaat vaak verder dan u kunt zien, met gevolgen voor de complete structurele integriteit, mechanische en veiligheidssystemen. Deze zijn vitaal voor de performance en juiste werking van elektrische functies in uw BMW. Daarom kan enkel het herstellen van de schade op de plaats van impact soms niet voldoende zijn om uw BMW volledig te herstellen.

Alleen gecertificeerde BMW schadeherstellers hebben de technologie, gereedschap en kennis om problemen onder het oppervlak te lokaliseren, zodat ze een betere en preciezere diagnose kunnen stellen en de reparatie beter kunnen uitvoeren.

Originele onderdelen

Als BMW eigenaar mag u verlangen en eisen dat uw BMW wordt hersteld met originele BMW onderdelen. Geproduceerd volgens de hoge kwaliteitseisen, die passen en met de afwerking die u gewend bent. Het zijn dezelfde onderdelen waarmee uw BMW geproduceerd is toen hij nieuw de fabriek verliet en zij zijn de beste keus om uw BMW nu mee te herstellen.

Naast het correct herstellen van uw BMW komen alle correct geïnstalleerde originele BMW Onderdelen met een 24 maanden garantie.