schade aan uw BMW?

Bij Renova bent u aan het juiste adres.

Schade rijden blijft een vervelende aangelegenheid. Naast uw beschadigde BMW komen er veel andere zaken om de hoek kijken waar u helemaal niet op zit te wachten.
Wij begrijpen dit als geen ander en zijn er voor u om dit uit handen te nemen. Het enige wat aan uw kant dient te gebeuren is de schademelding bij de verzekeringsmaatschappij, de rest wordt keurig voor u geregeld!

Het schadeherstelproces wordt nauwkeurig gedocumenteerd met 48 maanden garantie op alle uitgevoerde schadereparaties. Wanneer uw BMW in het verleden schade heeft ondervonden en bij Renova schadeherstel is gerepareerd, dan heeft dat geen negatieve gevolgen voor de inruilprijs. Juist omdat wij ervoor kiezen om op alle punten de kwaliteit te waarborgen, ziet u dit ook terug bij eventuele inruil.

Werken bij Renova!

Ga jij aan de slag bij Renova als schadehersteller?

48 maanden garantie
Gecertificeerd schadeherstelbedrijf
Originele BMW onderdelen

Onderliggende schade

Schade veroorzaakt door een aanrijding gaat vaak verder dan u kunt zien, met gevolgen voor de complete structurele integriteit, mechanische en veiligheidssystemen. Deze zijn vitaal voor de performance en juiste werking van elektrische functies in uw BMW. Daarom kan enkel het herstellen van de schade op de plaats van impact soms niet voldoende zijn om uw BMW volledig te herstellen.

Alleen gecertificeerde BMW schadeherstellers hebben de technologie, gereedschap en kennis om problemen onder het oppervlak te lokaliseren, zodat ze een betere en preciezere diagnose kunnen stellen en de reparatie beter kunnen uitvoeren.

Hoe de schade (te) melden

Om uw schade te melden kunt u het bijgesloten Europees Schadeformulier gebruiken of het digitale formulier. U doorloopt de volgende stappen.

Fotografeer de schade en ongeval situatie en noteer gegevens van getuigen.

Selecteer de gebruikte voertuigen en het soort ongeval.

Noteer de gegevens van de bestuurder(s).

Geef de schade van uw voertuig en eventueel letsel aan.

Geef aan hoe het ongeval is ontstaan, waar u vandaan kwam, wat u deed en waar u reed.

Controleer samen de samenvatting en ga verder naar de volgende stap.

Bevestig de schademelding met een SMS code van de andere partij. Deze partij krijgt de hele melding + code per SMS toegestuurd.

Vul uw melding (thuis) aan een voeg indien gewenst foto's toe.

originele onderdelen

U mag verwachten dat uw BMW wordt hersteld met originele BMW onderdelen. Geproduceerd volgens de hoge kwaliteitseisen, die passen en met de afwerking die u gewend bent. Het zijn dezelfde onderdelen waarmee uw BMW geproduceerd is toen hij nieuw de fabriek verliet en zij zijn de beste keus om uw BMW nu mee te herstellen.

Naast het correct herstellen van uw BMW komen alle correct geïnstalleerde originele BMW Onderdelen met een 24 maanden garantie.

Renova velgenherstel

Om zorgeloos en veilig te rijden is het verstandig om een seizoenswissel in te plannen. Naast alle voordelen kunnen we nu ervoor zorgen dat niet alleen uw banden veilig bij ons worden opgeslagen in ons bandenhotel, maar ook dat uw velgen direct worden gerepareerd. Uw velgen worden inhouse professioneel gerepareerd zodat uw BMW weer eruit ziet als de dag dat u hem heeft opgehaald. En dat al vanaf €195 inclusief BTW.

Schadeherstel werkzaamheden

Bij Renova kunt u voor de volgende herstelwerkzaamheden terecht. Omdat elke schade anders is, kunt u van te voren bij ons een kostenindicatie opvragen.

Lakreparatie, kunststofreparaties en uitdeuken.