Stralend de zomer in

met de BMW zomercheck

De zomer is het moment om uw BMW te laten zien waar hij voor gemaakt is: de weg. En dan het liefst de weg naar de zon. Dan is het goed om te weten dat uw BMW daar helemaal klaar voor is. 

Met de BMW zomercheck controleren we op de twintig belangrijkste punten. Nu voor slechts € 50,- en daarbij ontvangt u een leuke BMW drinkfles om uw zomerdrankjes extra lang koel te houden.

Plan nu uw afspraak in, want naast de zomercheck bieden we nog meer voordeel om uw BMW in het zonnetje te zetten:

  • Meer ruimte met extra voordelige fietsendragers
  • Aircocheck
  • Navigatie-update

U kunt gemakkelijk een afspraak inplannen via de afspraakplanner.

Begin de zomer goed

Met de BMW zomercheck

Even opfrissen

Onderhoud voor uw airco

Om de lucht in uw BMW zo aangenaam mogelijk te houden, zorgt uw airconditioning of klimatisering naast een fijne temperatuur ook voor de afvoer van condens. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van koudemiddel, dat na verloop van tijd opraakt. Ook kan de condensor vervuild raken wat kan zorgen voor onaangename geuren in uw auto. Het is dus belangrijk om uw airconditioning op tijd te laten onderhouden. Met de preventieve en periodieke check door onze experts wordt uw airconditioning gecontroleerd, het koudemiddel bijgevuld en de condensor goed schoongemaakt. Zo rijdt u de hele zomer weer fris rond. U kunt de aircocheck al laten uitvoeren vanaf € 39,95,-.

Altijd de juiste afslag

Navigatie update voor uw BMW

Zorgeloos rijden is altijd fijn, maar in de zomer komt u vaker op plaatsen waar u minder goed de weg kent. Of waar de plaatsnaambordjes wel erg ingewikkeld kunnen zijn. Een navigatie die helemaal up-to-date is, geeft een zorgeloos en vrij gevoel. 

Tot en met 30 september 2022 ontvangt u aantrekkelijk voordeel op uw navigatie-update en kost deze slechts € 69,- in plaats van € 108,-.

Mooi meegenomen

Voordeel op BMW transportoplossingen

Er zijn altijd momenten dat u meer wilt meenemen dan gedacht. Twee fietsen achterop om samen naar de Zeeuwse kust te gaan? Natuurlijk. Met de stevige dragers van BMW zijn maar weinig dingen te groot. 

Nu van € 585,- tijdelijk voor € 490,-.

We helpen u graag met advies welke slimme oplossing past bij uw behoefte. Benieuwd hoe we u wat extra ruimte kunnen geven? Kom dan gerust langs bij een van onze showrooms.