Onze vestigingen

Renova Breda

Renova Roosendaal

Renova Tilburg

Renova Waalwijk

Renova Zeeland

BMW Renova Review vestigingen

Wij willen graag uw mening horen.

Laat een recensie achter op Google.

Omdat wij veel waarde hechten aan uw mening, willen we u graag vragen een recensie achter te laten op Google. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat wij onze dienstverlening continu kunnen blijven verbeteren. Uiteraard horen wij ook graag positieve feedback zodat wij dit kunnen doorgeven.  Laat het ons weten en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw feedback. Klik op onderstaande vestiging om een recensie achter te laten voor één van onze locaties. Bij voorbaat dank. 

 

 

Renova Tilburg.

Renova Tilburg , opgericht in 1961, is het moederbedrijf van al onze vestigingen. Doordat we gevestigd zijn in het voor Tilburgers zo bekende "Lepelaers pand", zijn we al 57 jaar een begrip in de regio. In onze showroom vindt u zowel nieuwe als gebruikte BMW’s, de receptiewerkplaats en het magazijn. Daarnaast is onze vestiging in Tilburg officieel BMW M dealer en MINI Service partner. U vindt ons karakteristieke pand aan de Ringbaan Oost te Tilburg, centraal gelegen aan de rondweg van Tilburg, dichtbij de snelwegen richting Breda, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Renova Waalwijk.

Onze vestiging in Waalwijk is sinds 2003 aangesloten bij ons familiebedrijf en is gevestigd aan de autoboulevard van Waalwijk. In onze showroom vindt u zowel nieuwe als gebruikte BMW’s, de receptiewerkplaats en het magazijn. Daarnaast is Renova Waalwijk MINI Service partner. U vindt ons sfeervolle, moderne pand aan de Van Andelstraat te Waalwijk, centraal gelegen, dichtbij de snelweg A59 richting Breda en 's-Hertogenbosch.

Renova Breda.

Renova Breda is de grootste van de 3 vestigingen. De showroom is ruim, licht en overzichtelijk ingedeeld, zodat de verschillende BMW modellen optimaal aan u gepresenteerd kunnen worden. Op de begane grond vindt u de nieuwe BMW, BMW i en MINI modellen, alsmede de receptiewerkplaats en het magazijn. De eerste etage is volledig ingericht voor jong gebruikte BMW Premium Selection modellen. U vindt ons prachtige pand aan de Huifakkerstraat 1 te Breda, centraal gelegen dichtbij de snelwegen A16, A27 en A58.