Maak jouw BMW winterproof

De wintermaanden zijn inmiddels aangebroken, tijd om jouw BMW helemaal winterproof te maken. Om er zeker van te zijn dat jouw BMW klaar is voor de winter kan je jouw BMW laten controleren op 20 belangrijke punten met de BMW Wintercheck. Zo weet je zeker dat jouw BMW winterproof is. En dat al voor € 50,-.

Wanneer je de wintercheck laat uitvoeren ontvang je ook nog eens een stoere BMW M 50 Jahre tas. Plan snel jouw afspraak in via de My BMW App of via de afspraakplanner.

Naast de wintercheck bieden wij ook nog eens korting op geselecteerde winteraccessoires. Laat je inspireren en maak jouw BMW winterproof.  

De 20 punten

Motoroliepeil Koelvloeistofniveau Ruitensproeiervloeistof Vorstbeveiliging koelvloeistof
Vorstbeveiliging ruitensproeiervloeistof Verlichting Koplamphoogte Wisserbladen
Bandenspanning en initialisatie Profieldiepte banden Beschadiging van banden Onderzijde voertuig inclusief remleidingen en onderstel
Motorruimte inclusief riem(en) Waterafvoeren Claxon Remblokken en remschijven
Verwarming en airco Auto uitlezen op foutmeldingen Auto uitlezen ter controle van boordnet accu Navigatiekaarten

Winteraccessoires voor jouw BMW

Rubbervloermatten

De rubbervloermatten combineren betrouwbare functionaliteit met een perfecte pasvorm. Het waterdichte materiaal, de bijzondere vorm en opstaande rand van de mat zorgen voor doelmatige geleiding van het water en voorkomen op die manier dat het auto-interieur vuil wordt. Elke vloermat wordt passend bij het interieur van de betreffende BMW ontworpen en benadrukt zo het karakter van de BMW.

Profiteer nu tot 25% korting op de rubbervloermatten.

Dakdragers

Je profiteert tijdelijk van 50% voordeel op BMW dakdragers bij aanschaf van een BMW dakbox. Het multifunctionele BMW dakdragersysteem is te combineren met alle BMW dakdrageropzetstukken en BMW dakboxen. Voor elk BMW model zijn dakdragers beschikbaar.